Hamburger med Selbu Blå

Hamburger med Selbu Blå, avokado og bacon

0
3
Middels40 min
Den beste burgeren, med Selbu Blå blåmuggost, rødløk, avokado og bacon. Oppskrift på en annerledes burger som du vil få mye skryt for!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 800 g
    karbonadedeig
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 4 stk
    hamburgerbrød
  • 1 stk
    rødløk
  • 6 dråper
    sitroner
  • 1 pakke
    babyspinat
  • 8 skiver
    bacon
  • 1 stk
    avokado
  • 150 g
  • 4 dråper
    tabasco
  • 1 ts
    sennep

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 200 °C.

  2. 2

    Bland karbonadedeigen med litt salt og pepper. Lag en burger til hver porsjon.

  3. 3

    Stek burgerne ute på grillen eller i ovnen i ca. 10 min.

  4. 4

    Gi hamburgerbrødene en rask steking på grillen også, eller legg dem i ovnen på slutten av steketiden.

  5. 5

    Press noen dråper av sitronen over rødløkskivene – da blir de litt blanke og syrlige.

  6. 6

    Smør på litt sennep på hamburgerbrødet i bunnen, legg på babyspinatblader, burgeren og en dråpe tabasco.

  7. 7

    Topp hver burger med 2 stekte baconskiver, avokadoskiver og rødløk.

  8. 8

    Legg til slutt på en god skive Selbu Blå.

Tips

Tilpass blåmuggostsmaken med henholdsvis liten eller stor skive med Selbu Blå. 

Del denne oppskriften: