Hamburger med Selbu Blå

Hamburger med Selbu Blå, avokado og bacon

Kommentarer 0
  • Middels
  • 40 min
Den beste burgeren, med Selbu Blå blåmuggost, rødløk, avokado og bacon. Oppskrift på en annerledes burger som du vil få mye skryt for!

Antall porsjoner

Ingredienser

800 g karbonadedeig
¼ ts salt
¼ ts pepper
4 stk hamburgerbrød
1 stk rødløk
6 dråper sitroner
1 pakke babyspinat
8 skiver bacon
1 stk avokado
150 g Selbu Blå
4 dråper tabasco
1 ts sennep

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C.
    2. Bland karbonadedeigen med litt salt og pepper. Lag en burger til hver porsjon.
    3. Stek burgerne ute på grillen eller i ovnen i ca. 10 min.
    4. Gi hamburgerbrødene en rask steking på grillen også, eller legg dem i ovnen på slutten av steketiden.
    5. Press noen dråper av sitronen over rødløkskivene – da blir de litt blanke og syrlige.
    6. Smør på litt sennep på hamburgerbrødet i bunnen, legg på babyspinatblader, burgeren og en dråpe tabasco.
    7. Topp hver burger med 2 stekte baconskiver, avokadoskiver og rødløk.
    8. Legg til slutt på en god skive Selbu Blå.
Tips!

Tilpass blåmuggostsmaken med henholdsvis liten eller stor skive med Selbu Blå. 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat