Grønnere taco med kremet guacamole

Grønnere taco med kremet guacamole

0
2
Enkel35 min
Grønnere taco med kremet guacamole er en tvist på den klassiske tacoen, hvor tacoskjell er erstattet med hjertesalat. Denne grønne taco-varianten har rømme i guacamolen, noe som gir en herlig kremet smak. Hjertesalaten gir friskhet, og tacoen toppes med syltet rødløk som gir både sødme og syrlighet. Grønnere taco er kanskje din nye favoritt-taco?

Ingredienser

Antall porsjoner

Syltet rødløk

  • 1 ½ dl
    vann
  • 1 dl
    sukker
  • ½ dl
    eddik 7%
  • 2 stk
    rødløk i skiver

Guacamole

Taco

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok opp vann, sukker og eddik.

  2. 2

    Ha i rødløk. La rødløken kjøle seg ned i væsken til du er ferdig med å lage taco, minst 20 minutter.

  3. 3

    Del avokado i 2, ta ut steinen og mos avokadokjøtt med en gaffel.

    Tips

    Hvis du vil ha guacamolen helt glatt så kan du kjøre den med en stavmikser.

  4. 4

    Rør inn lime og rømme. Smak til med salt.

    Tips

    Vil du ha litt ekstra smak kan du tilsette en halv finhakket rød chili og ett finhakket hvitløksfedd.

  5. 5

    Smelt smør i en panne, og stek kjøttdeig til det er gjennomstekt.

  6. 6

    Tilsett tacokrydder og følg anvsning på pakken.

  7. 7

    Riv blader av hjertesalaten, skyll og tørk dem godt

  8. 8

    Legg salatbladene på et fat, slik at hvert blad ligner en liten skål. Fyll salatbladene med guacamole, kjøttdeig, revet ost, rømme og syltet rødløk. Topp med en ekstra skje guacamole.

    Tips

    Topp gjerne med litt koriander om du liker dette.

Del denne oppskriften: