
Asiatisk taco med entrecôte
Enkel•30 min min
Fredagskveld er tacokveld her til lands, men hva med en ny vri på den meksikanske retten? Her serveres deilig grillet kjøtt i lefse med frisk smak av mangosalsa med rødkål.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
800 gentrecôte , i skiver ca. 2-3 cm tykke
-
2 tsfemkrydder (Stjerneanis, fennikel, kanel, nellik og sichuanpepper)
-
2 ss
-
8 stktortillalefser
-
3 dl
-
1 stklime
-
2 stkchili , finhakket
Mangosalsa med rødkål
-
1 stkmango , i terninger
-
4 dlfinsnittet rødkål
-
3 stkvårløk , i skiver
-
6 skiversyltet jalapenos , finhakket
-
3 dlfrisk koriander , finhakket
-
½ stklime
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Fjern skall og stein og kutt mango i terninger. Bland med finsnittet rødkål, skivet vårløk, finhakket jalapeno og koriander. Smak til med lime, salt og pepper.
-
2
Gni entrecôteskivene godt med five spice-krydder og brun i smør i en stekepanne på høy varme, ca. 3 minutter på hver side.
Tips
Om du ønsker kjøttet bedre stekt, kan du skru ned varmen og sette på lokk. La ettersteke opptil 10 minutter eller til kjøttet er rosa.
-
3
La kjøttet hvile i 5 minutter, skjær i skiver og server på tortillalefse med mangosalsa, TINE Lettrømme 10%, limebåter og fersk chili.