
Vegetartaco med guacamole og rømme
Enkel•30 min min
Bytt ut kjøttdeigen med VGTR deig for en vegetarisk variant av fredagstacoen!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 pakkeTINE VGTR Deig
-
2 ssvann
-
1 ssrapsolje
-
1 boksmais
-
1 stkhjertesalat
-
6 stksmå tortillalefser
-
1 glasstomatsalsa
-
1 ½ dl
-
2 dl
Guacamole
-
2 stkavokado
-
½ stklime
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
4 dråpertabasco
-
1 stktomat
-
2 sshakket frisk koriander
Slik gjør du det
-
1
Del avokado i to, fjern steinen og skrap ut avokadokjøttet med en skje. Ha i en bolle med limesaft, salt, pepper og tabasco og mos til guacamole. Grovhakk tomat og koriander og vend inn.
-
2
Fres VGTR deigen i en middels varm panne med olje. Hakk deigen i biter og stek 2-3 minutter. Vend inn tacokrydder og vann.
-
3
La mais renne av seg, finstrimle salat og fyll små tacolefser med tacodeigen, mais, finstrimlet salat, guacamole, salsa, revet ost og rømme.