Vegetarlasagne med VGTR deig

Vegetarlasagne med VGTR deig

3
  • Enkel
  • 50 min
  • 35 min
Med VGTR deig gjør du enkelt lasagnen vegetarisk. Vi har også tilført litt ekstra grønnsaker slik at du blir skikkelig mett.

Ingredienser

Tomatsaus med VGTR deig

1 stk løk
2 stk hvitløksfedd
1 ss TINE Meierismør
1 pakke TINE VGTR Deig
1 ss tomatpuré
1 boks hermetiske tomater
2 dl grønnsakskraft, eventuelt grønnsaksbuljong
1 ss balsamicoeddik
½ ts salt
¼ ts pepper

Fyll

1 stk squash
1 stk søtpotet
8 stk lasagneplater
4 dl TINE Revet Ost Original

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Finhakk løk og hvitløk og fres mykt i en stekepanne med smør, ca. 4 minutter. Tilsett VGTR deig og stek mens deigen hakkes i biter og den får farge.
    2. Ha i tomatpuré og fres videre i 1 minutt under omrøring. Tilsett hermetiserte tomater og grønnsakskraft, og la småkoke i et par minutter. Ha i balsamicoeddik og smak til med salt, pepper og eventuelt en klype sukker.
    3. Skjær squash og søtpotet i lange, tynne skiver, gjerne med en mandolin.
      Tips!
      Du kan også bruke spinat og cottage cheese mellom lagene for en enda saftigere lasagne.
    4. Legg saus, lasagneplater, squash- og søtpotetskiver og revet ost lagvis i en ildfast form på ca. 20 x 25 cm. Avslutt med ost og stek i ovnen i ca. 35-40 minutter.

Kommentarer

  • Helene

    1 måneder siden
    Hei! Vet at det bare er en bagatell,men i tilfelle noen følger oppskriften slavisk så står det altså 1 ss søtpotet i oppskriften. Regner med det skal være 1 stk :)

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      1 måneder siden
      Hei Helene,

      Det stemmer som du skriver at det skal være 1 stk søtpotet.

      Vi har endret i oppskriften nå :)

       (0)


  • Ellen

    1 måneder siden
    Kålrabi er fantastisk godt og mettende i lasagne.

     (0)


Det er mye kjærlighet i god mat