Vegetarboller med gresk salat

Vegetarboller med gresk salat

2
  • Enkel
  • 25 min
En frisk og smaksrik vegetarmiddag med VGTR-boller på spyd, salat med fetaost og god dressing. Rask og enkel å lage.

Ingredienser

1 stk paprika
½ stk rødløk
1 pakke TINE VGTR Boller
2 ss olivenolje
½ ts salt
½ ts pepper
4 stk sitronbåter til servering

Gresk salat

1 stk hjertesalat
½ stk agurk
½ stk rødløk
2 stk tomater
150 g fetaost
2 dl sorte oliven

Dressing

2 dl TINE Lettrømme 10 %
1 ts Dijonsennep
2 ss hvitvinseddik
1 ts tørket oregano (ev. frisk oregano)
½ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Del paprika og løk i biter. Tre på spyd med VGTR boller. Pensle med olje og krydre med salt og pepper.
    2. Grill på høy varme på alle sider til gjennomstekt.
      Tips
      Har du ikke grill kan du steke dem i en grillpanne eller vanlig stekepanne, men da går du glipp av røyksmaken.
    3. Del salat i biter, agurk og rødløk i skiver og tomater i båter. Vend med smuldret fetaost og oliven.
    4. Rør sammen rømme, sennep, eddik, oregano, salt og pepper til en dressing.
    5. Server gresk salat toppet med VGTR boller på spyd og drypp over dressing. Server gjerne noen sitronbåter til.
Tips
Mange typer grønnsaker egner seg til grilling på spyd. Bruk gjerne fennikel, brokkoli, tomater, squash eller aubergine i tillegg eller i stedet for paprika og løk.

Kommentarer

  • svea

    8 dager siden
    wow detta var ein god oppskrift

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      7 dager siden
      Godt det falt i smak, Svea! :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat