Vegetarboller i wraps

Vegetarboller i wraps

0
  • Enkel
  • 20 min
Mettende og gode wrap med VGTR-boller og hjemmelaget tzatziki er perfekt til både lunsj og middag. 

Ingredienser

1 pakke TINE VGTR Boller
1 ss rapsolje
1 stk hjertesalat
½ stk agurk
2 stk tomater
2 stk tortillalefser

Tzatziki med Kesam®

½ stk agurk
½ ts salt
1 stk hvitløksfedd
3 dl Kesam® Original
½ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Lag tzatziki ved å rive agurk grovt på et rivjern. Dryss over salt og la stå i ca. 10 minutter. Klem ut vannet og bland agurken med most hvitløk, Kesam og pepper. La stå litt i kjøleskapet før servering.
    2. Stek VGTR-bollene i en varm panne med olje til akkurat gjennomvarme, 5-6 minutter.
    3. Riv salat i biter og del agurk og tomat i skiver. Fyll tortillalefser med grønnsaker og VGTR-boller og topp med tzatziki.
      Tips
      Bytt gjerne ut tortillalefser med pitabrød om du liker det bedre. 

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat