
Torsk i form med salatost
Enkel•30 min20 min
Torsk i form med TINE® Norsk Salatost Naturell, tomatsaus og frisk bailikum er en knallgod hverdagsmiddag som passer til hele familien.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
800 gtorskefilet
-
1 stkgul løk
-
3 feddhvitløk
-
1 stkstor rød paprika
-
1 stkchili
-
3 ssolivenolje
-
400 ghermetiske tomater
-
120 g
-
16 stkkalamata oliven
-
1 stksitron
-
6 stilkerbasilikum
Slik gjør du det
-
1
Grovkutt løk, hvitløk og paprika og legg i en ildfast form. Ha i finhakket chili og hermetiske tomater.
-
2
Legg på torsk, oliven og skvis over saften av en halv sitron.
-
3
Sil av laken på salatosten. Topp den ildfaste formen med salatost og legg over folie.
-
4
Bak i ovnen i 20 minutter på 180 °C. Ha over basilikum og server med sitronbåter.
Tips
Server gjerne torsken med potetmos eller godt brød.