Soyamarinert salmalaks med pasta

Soyamarinert SALMA med pasta

Kommentarer 2
  • Middels
  • 30 min
En lekkerbisken av en SALMA-rett servert med pasta. Like perfekt å servere i et hyggelig lag med litt hvitvin i glasset som å lage den i en stressende hverdag.

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g SALMA
1 ts salt
¼ ts nykvernet pepper
1 ts revet sitronskall
¼ stk squash
½ stk rødløk
1 stk hvitløksfedd
1 ss TINE Meierismør
1 ss olje
2 ss soyasaus
½ ts wasabi

Tilbehør

200 g tagliatelle
1 beger TINE Lett Crème Fraîche 18 %

Eventuelt dryss

2 ss sesamfrø
3 ss hakket frisk bladpersille

Slik gjør du det

    1. Riv sitronskall, hakk hvitløk, skjær løk i skiver og squash i små biter. Surr dette i smør blandet med olje.
    2. Skjær tynne skiver av SALMA. Bland soyasaus og wasabi til en marinade og vend fisken i den.
    3. Kok tagliatelle som anvist på pakken. Bland inn TINE Lett Crème Fraîche og de lettsurrede grønnsakene.
    4. Anrett på tallerken med den marinerte SALMAen oppå. Dryss evt. sesamfrø på toppen sammen med bladpersille.
Tips!

Smak til som du vil med syrlig lettrømme!

Kommentar

Kommentarer

  • Hanne

    3 år siden
    Veldig god og enkel rett. Vi hadde ikkje squash, men brukte skråskjærte aspargesskiver som blei varma lett det siste minuttet eller så i pastavannet.

    Kommenter  (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Hanne, Takk for hyggelig tilbakemelding og godt tips :)

      Kommenter  (1)


Det er mye kjærlighet i god mat