Soyamarinert SALMA med pasta

(13)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

En lekkerbisken av en SALMA-rett servert med pasta. Like perfekt å servere i et hyggelig lag med litt hvitvin i glasset som å lage den i en stressende hverdag.

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gSALMA
1 tssalt
¼ tsnykvernet pepper
1 tsrevet sitronskall
¼ stksquash
½ stkrødløk
1 stkhvitløksfedd
1 ssTINE Meierismør
1 ssolje
2 sssoyasaus
½ tswasabi

Tilbehør

200 gtagliatelle
1 begerTINE Lett Crème Fraîche 18 %

Eventuelt dryss

2 sssesamfrø
3 sshakket frisk bladpersille
 Les kommentarer (2) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Riv sitronskall, hakk hvitløk, skjær løk i skiver og squash i små biter. Surr dette i smør blandet med olje.
    2. Skjær tynne skiver av SALMA. Bland soyasaus og wasabi til en marinade og vend fisken i den.
    3. Kok tagliatelle som anvist på pakken. Bland inn TINE Lett Crème Fraîche og de lettsurrede grønnsakene.
    4. Anrett på tallerken med den marinerte SALMAen oppå. Dryss evt. sesamfrø på toppen sammen med bladpersille.

Tips:

Smak til som du vil med syrlig lettrømme!

Kommentarer

  Legg til kommentar