
Soyamarinert SALMA med pasta
Middels•30 min min
En lekkerbisken av en SALMA-rett servert med pasta. Like perfekt å servere i et hyggelig lag med litt hvitvin i glasset som å lage den i en stressende hverdag.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gSALMA
-
1 tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
-
1 tsrevet sitronskall
-
¼ stksquash
-
½ stkrødløk
-
1 stkhvitløksfedd
-
1 ss
-
1 ssolje
-
2 sssoyasaus
-
½ tswasabi
Tilbehør
-
200 gtagliatelle
-
1 beger
Eventuelt dryss
-
2 sssesamfrø
-
3 sshakket frisk bladpersille
Slik gjør du det
-
1
Riv sitronskall, hakk hvitløk, skjær løk i skiver og squash i små biter. Surr dette i smør blandet med olje.
-
2
Skjær tynne skiver av SALMA. Bland soyasaus og wasabi til en marinade og vend fisken i den.
-
3
Kok tagliatelle som anvist på pakken. Bland inn TINE Lett Crème Fraîche og de lettsurrede grønnsakene.
-
4
Anrett på tallerken med den marinerte SALMAen oppå. Dryss evt. sesamfrø på toppen sammen med bladpersille.