Soyamarinert salmalaks med pasta

Soyamarinert SALMA med pasta

2
16
Middels30 min
En lekkerbisken av en SALMA-rett servert med pasta. Like perfekt å servere i et hyggelig lag med litt hvitvin i glasset som å lage den i en stressende hverdag.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    SALMA
  • 1 ts
    salt
  • ¼ ts
    nykvernet pepper
  • 1 ts
    revet sitronskall
  • ¼ stk
    squash
  • ½ stk
    rødløk
  • 1 stk
    hvitløksfedd
  • 1 ss
  • 1 ss
    olje
  • 2 ss
    soyasaus
  • ½ ts
    wasabi

Tilbehør

Eventuelt dryss

  • 2 ss
    sesamfrø
  • 3 ss
    hakket frisk bladpersille

Slik gjør du det

  1. 1

    Riv sitronskall, hakk hvitløk, skjær løk i skiver og squash i små biter. Surr dette i smør blandet med olje.

  2. 2

    Skjær tynne skiver av SALMA. Bland soyasaus og wasabi til en marinade og vend fisken i den.

  3. 3

    Kok tagliatelle som anvist på pakken. Bland inn TINE Lett Crème Fraîche og de lettsurrede grønnsakene.

  4. 4

    Anrett på tallerken med den marinerte SALMAen oppå. Dryss evt. sesamfrø på toppen sammen med bladpersille.

Tips

Smak til som du vil med syrlig lettrømme!

Del denne oppskriften: