SALMA med grønn ertesaus

SALMA med grønn ertesaus

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
Frosne erter er lettvint og smaker godt til mye. Med denne lakseretten serverer vi en lekker og smakfull saus som også kan brukes til andre fiskeretter.

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g SALMA
2 ss TINE Meierismør

Grønn ertesaus:

3 dl grønne erter
1 dl vann
1 beger TINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 stk fiskebuljongterning
1 fedd hvitløk
1 ss frisk timian
1 ss sitronsaft
½ ts salt
½ ts pepper

Til servering

3 dl ris , etter ønske
1 pose salatblanding

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisning på pakken.
    2. Kok opp erter, vann, Crème Fraîche, buljong, hvitløk og timian. Kjør sausen glatt med en stavmikser og smak godt til med presset sitron, salt og nykvernet pepper.
    3. Del laksestykket i fire og stek laksebitene i smør i stekepannen 5-7 minutter til de er gjennomstekte. Strø på salt og pepper.
    4. Server laksen med ertesaus, en enkel grønn salat og kokt ris, eller gode kokte poteter.
      Tips!

      En sunn og rask salat får du ved å blande sammen spinat og tynne skiver av reddik. Krydre med litt salt og pepper, drypp over olivenolje og presset sitron.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat