Pannestekt laks med crème fraîche
Enkel•20 min min
Rask, enkelt og et sunnere middagsalternativ er noe vi setter pris på. Dette har gjort denne oppskriften av laks surrende i en herlig creme fraiche-saus til en av våre favoritter. Prøv den og du vil bli hektet.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
600 glaksefileter uten skinn
-
2 sssoyasaus
-
1 tssitronpepper
-
1 ss
-
1 beger
Tilbehør:
-
1 buntbrokkoli
-
8 stkmellomstore poteter
Slik gjør du det
-
1
Skjær laksen i biter på ca. 50 gram. Krydre laksen med sitronpepper, og stek bitene i smør ved høy varme i ca. 1 minutt på hver side.
-
2
Skru ned varmen, og ha soyasausen og lett creme fraiche i pannen sammen med laksen. La det hele surre i ca. 5 minutter. Dersom sausen blir for tykk kan du spe på med litt vann og/eller litt fiskefond.
Tilbehør:
-
3
Vask og skyll brokkoli. Skjær av blader og stilkenden, før du deler den i fire biter og koker den i ca 8 minutter. Server sammen med kokte poteter.