SALMA med Crème Fraîche

Pannestekt laks med crème fraîche

18
  • Enkel
  • 20 min
Rask, enkelt og et sunnere middagsalternativ er noe vi setter pris på. Dette har gjort denne oppskriften av laks surrende i en herlig creme fraiche-saus til en av våre favoritter. Prøv den og du vil bli hektet.

Ingredienser

600 g laksefileter uten skinn
2 ss soyasaus
1 ts sitronpepper
1 ss TINE Meierismør
1 beger TINE Lett Crème Fraîche 18 %

Tilbehør:

1 bunt brokkoli
4 stk mellomstore poteter

Slik gjør du det

    1. Skjær SALMA i biter på ca 50 gram. Krydre laksen med sitronpepper, og stek bitene i smør ved høy varme i ca 1 minutt på hver side.
    2. Skru ned varmen og ha soyasausen og lett creme fraiche i pannen sammen med SALMA. La det hele surre i ca 5 minutter. Dersom sausen blir for tykk kan du spe på med litt vann og/eller eventuelt litt fiskefond.
  1. Tilbehør:

    1. Vask og skyll brokkoli. Skjær av blader og stilkenden, før du deler den i fire biter og koker den i ca 8 minutter. Server sammen med kokte poteter.
Tips

Retten blir enda mer innbydende ved å strø over grovhakket, fersk bladpersille.

Kommentarer

  • Dina

    1 måneder siden
    Har kun vanlig creme fraiche - altså ikke lett. Vil dette gå fint?

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      1 måneder siden
      Det går nok fin fint, Dina! :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat