SALMA med Crème Fraîche

Pannestekt laks med crème fraîche

20
137
Enkel20 min
Rask, enkelt og et sunnere middagsalternativ er noe vi setter pris på. Dette har gjort denne oppskriften av laks surrende i en herlig creme fraiche-saus til en av våre favoritter. Prøv den og du vil bli hektet.

Ingredienser

Antall porsjoner

Tilbehør:

  • 1 bunt
    brokkoli
  • 4 stk
    mellomstore poteter

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær SALMA i biter på ca 50 gram. Krydre laksen med sitronpepper, og stek bitene i smør ved høy varme i ca 1 minutt på hver side.

  2. 2

    Skru ned varmen og ha soyasausen og lett creme fraiche i pannen sammen med SALMA. La det hele surre i ca 5 minutter. Dersom sausen blir for tykk kan du spe på med litt vann og/eller eventuelt litt fiskefond.

Tilbehør:

  1. 3

    Vask og skyll brokkoli. Skjær av blader og stilkenden, før du deler den i fire biter og koker den i ca 8 minutter. Server sammen med kokte poteter.

Tips

Retten blir enda mer innbydende ved å strø over grovhakket, fersk bladpersille.

Del denne oppskriften: