SALMA laksetartar

SALMA laksetartar

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 15 min
Disse porsjonsbitene med rå SALMA, rødløk, parmesan og kapers er superlekre, og passer både som smakebiter til drinken eller til forrett.

Ingredienser

Antall porsjoner

280 g SALMA
120 g rødløk stk
35 g kapers, små stk
1 ½ ss gressløk stk
4 ts parmesan, revet stk
1 ss Dijonsennep stk
6 ss god olivenolje stk
50 g potetchips

Slik gjør du det

    1. Kutt SALMA i små terninger ca 0,5 x 0,5 cm. Kutt rødløk og gressløk fint. Rett før servering blandes alle ingrediensene utenom potetchips. Smak til med salt og pepper og noen dråper sitron. Form tartaren i porsjonsbiter formet som firkant eller sylinder og pynt med potetchips på toppen. Server gjerne med en frisk salat.
Kommentar

Kommentarer

  • Heidi

    6 år siden
    Vanskelig å få til søyleformen som gjør at de kan stå , la tartaren i små soyasaus skåler, det fungerte fint. God smak!

    Kommenter  (4)

    • Ane-Kamilla Eriksen, Matfaglig webredaktør

      6 år siden
      Takk for tipset om de små skålene, Heidi! Glad du likte smaken på laksetartaren!

      Kommenter  (3)


Det er mye kjærlighet i god mat