SALMA laksetartar

SALMA laksetartar

2
10
Enkel15 min
Disse porsjonsbitene med rå SALMA, rødløk, parmesan og kapers er superlekre, og passer både som smakebiter til drinken eller til forrett.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 280 g
    SALMA
  • 120 g
    rødløk
  • 35 g
    små kapers
  • 1 ½ ss
    gressløk
  • 4 ts
    revet parmesan
  • 1 ss
    Dijonsennep
  • 6 ss
    god olivenolje
  • 50 g
    potetchips

Slik gjør du det

  1. 1

    Kutt SALMA i små terninger ca 0,5 x 0,5 cm. Kutt rødløk og gressløk fint. Rett før servering blandes alle ingrediensene utenom potetchips. Smak til med salt og pepper og noen dråper sitron. Form tartaren i porsjonsbiter formet som firkant eller sylinder og pynt med potetchips på toppen. Server gjerne med en frisk salat.

Del denne oppskriften: