Oppskrift på SALMA i form

SALMA i form

(18)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Laks Florentine er en spennede blanding av flotte farger: irrgrønn spinat og oransjerød laks i en og samme form.

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gSALMA
5 dlfersk spinat
1 ssTINE Meierismør
4 dlkokt pasta
3 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 stkegg
1 tssalt
¼ tsnykvernet pepper
2 dlJarlsberg® Revet
2 stktomater

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Del laks i biter. Surr spinat i litt smør til den faller sammen. Legg laks og spinat lagvis med kokt pasta i ildfast form.
    3. Visp sammen crème fraîche, egg, salt og pepper. Hell blandingen over laksen, spinaten og pastaen, og strø over revet ost.
    4. Skjær tomat i skiver og legg dem på toppen. Gratiner formen i ovnen i ca. 20 minutter.

Tips:

Det er viktig at SALMA romtempereres før den tilberedes.

Kommentarer