
SALMA i form
Enkel•30 min20 min
Laks Florentine er en spennede blanding av flotte farger: irrgrønn spinat og oransjerød laks i en og samme form.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gSALMA
-
5 dlfersk spinat
-
1 ss
-
4 dlkokt pasta
-
3 dl
-
2 stkegg
-
1 tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
-
2 dlJarlsberg® Revet
-
2 stktomater
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 200 °C.
-
2
Del laks i biter. Surr spinat i litt smør til den faller sammen. Legg laks og spinat lagvis med kokt pasta i ildfast form.
-
3
Visp sammen crème fraîche, egg, salt og pepper. Hell blandingen over laksen, spinaten og pastaen, og strø over revet ost.
-
4
Skjær tomat i skiver og legg dem på toppen. Gratiner formen i ovnen i ca. 20 minutter.