SALMA i form

SALMA i form

Kommentarer 4
  • Enkel
  • 30 min
  • 20 min
Laks Florentine er en spennede blanding av flotte farger: irrgrønn spinat og oransjerød laks i en og samme form.

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g SALMA
5 dl fersk spinat
1 ss TINE Meierismør
4 dl kokt pasta
3 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 stk egg
1 ts salt
¼ ts nykvernet pepper
2 dl Jarlsberg® Revet
2 stk tomater

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Del laks i biter. Surr spinat i litt smør til den faller sammen. Legg laks og spinat lagvis med kokt pasta i ildfast form.
    3. Visp sammen crème fraîche, egg, salt og pepper. Hell blandingen over laksen, spinaten og pastaen, og strø over revet ost.
    4. Skjær tomat i skiver og legg dem på toppen. Gratiner formen i ovnen i ca. 20 minutter.
Tips!

Det er viktig at SALMA romtempereres før den tilberedes.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Lilian Tennung

    5 år siden
    Jeg gjorde en vri siden det står at denne oppskriften har litt lite smak. Muskatnøtt passer godt til spinat, og jeg brukte en boks flådde tomater i skiver uten lake fordi jeg ikke hadde tomater. På toppen rev jeg litt Parmesan. Dette ble godt og smakfullt.

    Kommenter  (2)

    • Oda Smeby Christensen

      5 år siden
      Denne varianten høres veldig god ut. Den må jeg prøve! Takk for et godt mattips!

      Kommenter  (0)


  • Therese

    7 år siden
    God og barnevennlig :-) Kjapp å lage. Enig i at det er litt lite krydder, neste gang tester jeg med blåskimmelost.

    Kommenter  (1)


  • Helen

    7 år siden
    Lite smak. Lager jeg den igjen så vil jeg ihvertfall krydre den mer.

    Kommenter  (1)


Det er mye kjærlighet i god mat