
Marinert SALMA med aspargessalat
Enkel•40 min min
Denne oppskriften på laks med aspargessalat er et godt eksempel på at det ikke må være vanskelig å lage mat.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gSALMA
Marinade:
-
1 dlvårløk
-
½ ssfrisk ingefær
-
1 stkhvitløksfedd
-
¼ stkchili
-
1 dlsoyasaus
-
2 sssolsikkeolje eller rapsolje
-
1 tssesamolje
-
1 ssepleeddik eller hvitvinseddik
-
2 tssesamfrø
aspargessalat:
-
1 buntasparges
-
200 gsjampinjong
-
1 stkhvitløksfedd
-
¼ stkchili
-
1 sssolsikkeolje
-
1 ssTINE® Meierismør eller rapsolje
Slik gjør du det
-
1
Skjær SALMA i terninger. Finhakk vårløk, ingefær, hvitløk og chili og bland med soyasaus, solsikkeolje, sesamolje, epleeddik og sesamfrø. La lakseterningene ligge i marinaden i ca. 30 minutter.
-
2
Rens asparges og del i mindre biter. Del sjampinjong i to. Finhakk hvitløk og chili. Fres asparges, sjampinjong, hvitløk og chili lett i litt olje og smør i stekepanne. Sil marinaden fra laksebitene.
-
3
Anrett asparges og sjampinjong på et serveringsfat med SALMA fordelt over. Sil marinaden og server den til.