Marinert SALMA med aspargessalat

Marinert SALMA med aspargessalat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
Denne oppskriften på laks med aspargessalat er et godt eksempel på at det ikke må være vanskelig å lage mat.

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g SALMA

Marinade:

1 dl vårløk
½ ss frisk ingefær
1 stk hvitløksfedd
¼ stk chili
1 dl soyasaus
2 ss solsikkeolje eller rapsolje
1 ts sesamolje
1 ss epleeddik eller hvitvinseddik
2 ts sesamfrø

aspargessalat:

1 bunt asparges
200 g sjampinjong
1 stk hvitløksfedd
¼ stk chili
1 ss solsikkeolje
1 ss TINE Meierismør eller rapsolje

Slik gjør du det

    1. Skjær SALMA i terninger. Finhakk vårløk, ingefær, hvitløk og chili og bland med soyasaus, solsikkeolje, sesamolje, epleeddik og sesamfrø. La lakseterningene ligge i marinaden i ca. 30 minutter.
    2. Rens asparges og del i mindre biter. Del sjampinjong i to. Finhakk hvitløk og chili. Fres asparges, sjampinjong, hvitløk og chili lett i litt olje og smør i stekepanne. Sil marinaden fra laksebitene.
    3. Anrett asparges og sjampinjong på et serveringsfat med SALMA fordelt over. Sil marinaden og server den til.
Tips!

Velg gjerne grønnsaker etter sesong og anledning.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat