tablecloth-basil
Marinert SALMA med aspargessalat
(5)

Marinert SALMA med aspargessalat

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne oppskriften på laks med aspargessalat er et godt eksempel på at det ikke må være vanskelig å lage mat.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

400 gSALMA

Marinade:

1 dlvårløk
½ ssfrisk ingefær
1 stkhvitløksfedd
¼ stkchili
1 dlsoyasaus
2 sssolsikkeolje eller rapsolje
1 tssesamolje
1 ssepleeddik eller hvitvinseddik
2 tssesamfrø

aspargessalat:

1 buntasparges
200 gsjampinjong
1 stkhvitløksfedd
¼ stkchili
1 sssolsikkeolje
1 ssTINE Meierismør eller rapsolje
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Skjær SALMA i terninger. Finhakk vårløk, ingefær, hvitløk og chili og bland med soyasaus, solsikkeolje, sesamolje, epleeddik og sesamfrø. La lakseterningene ligge i marinaden i ca. 30 minutter.
    2. Rens asparges og del i mindre biter. Del sjampinjong i to. Finhakk hvitløk og chili. Fres asparges, sjampinjong, hvitløk og chili lett i litt olje og smør i stekepanne. Sil marinaden fra laksebitene.
    3. Anrett asparges og sjampinjong på et serveringsfat med SALMA fordelt over. Sil marinaden og server den til.
blue heart
Tips!

Velg gjerne grønnsaker etter sesong og anledning.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff