Håndkle og blad
Laks med Crème Fraîche
(114114)

Laks med Crème Fraîche

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fem ingredienser er alt du trenger til denne lekre lakseoppskriften. Fennikel og sitronpepper gir herlig smak til den Crème Fraîche-baserte sausen SALMA får ligge å godgjøre seg i her. Og det hele er ferdig på et øyeblikk!

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

600 gSALMA
1 stkfennikel
1 tssitronpepper
2 tsTINE Meierismør
1 begerTINE Lett Crème Fraîche 18 %
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Skjær SALMA i biter, hver på ca. 50 g.
    2. Skjær fenikkel i strimler. Fres den i litt smør i stekepannen uten at den tar farge.
    3. Ha i laksebitene og brun ved høy varme ca. 1 minutt på hver side.
    4. Skru ned varmen og ha i TINE Lett Crème Fraîche i stekepannen sammen med SALMA og fenikkel. La dette surre i ca. 5 minutter. Blir sausen for tykk, kan du spe med litt vann eller fiskefond.
    5. Server gjerne med kokte poteter og kokte eller bakte rotgrønnsaker til.
Blått hjerte
Tips!

Når SALMA stekes eller grilles smaker den best medium rå, da kommer smaken ekstra godt frem. Dersom du ikke får tak i fennikel kan du erstatte den med en løk.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat