Laks med Crème Fraîche

Laks med Crème Fraîche

9
120
Enkel20 min
Fem ingredienser er alt du trenger til denne lekre lakseoppskriften. Fennikel og sitronpepper gir herlig smak til den Crème Fraîche-baserte sausen.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær laksefileten i biter, hver på ca. 50 g.

  2. 2

    Skjær fenikkel i strimler. Fres den i litt smør i stekepannen uten at den tar farge.

  3. 3

    Ha i laksebitene og brun ved høy varme ca. 1 minutt på hver side.

  4. 4

    Skru ned varmen og ha i TINE Lett Crème Fraîche i stekepannen sammen med laksefileet og fenikkel. La dette surre i ca. 5 minutter. Blir sausen for tykk, kan du spe med litt vann eller fiskefond.

  5. 5

    Server gjerne med kokte poteter og kokte eller bakte rotgrønnsaker til.

Tips

Når SALMA stekes eller grilles smaker den best medium rå, da kommer smaken ekstra godt frem. Dersom du ikke får tak i fennikel kan du erstatte den med en løk.

Del denne oppskriften: