Laks med Crème Fraîche
Enkel•20 min min
Fem ingredienser er alt du trenger til denne lekre lakseoppskriften. Fennikel og sitronpepper gir herlig smak til den Crème Fraîche-baserte sausen.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
600 glaksefilet
-
1 stkfennikel
-
1 tssitronpepper
-
2 ts
-
1 beger
Slik gjør du det
-
1
Skjær laksefileten i biter, hver på ca. 50 g.
-
2
Skjær fenikkel i strimler. Fres den i litt smør i stekepannen uten at den tar farge.
-
3
Ha i laksebitene og brun ved høy varme ca. 1 minutt på hver side.
-
4
Skru ned varmen og ha i TINE Lett Crème Fraîche i stekepannen sammen med laksefileet og fenikkel. La dette surre i ca. 5 minutter. Blir sausen for tykk, kan du spe med litt vann eller fiskefond.
-
5
Server gjerne med kokte poteter og kokte eller bakte rotgrønnsaker til.