Kryddergrønn SALMA

Kryddergrønn SALMA

0
2
Middels30 min
Her er oppskrift på en frisk og rask lakserett med herlig smak av sitronpepper, dill og gressløk.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 600 g
    SALMA (delt i porsjonsstykker à 150 g)
  • 2 ts
    sitronpepper
  • 2 dl
  • ¼ stk
    finhakket slangeagurk
  • ½ dl
    hakket dill
  • ½ dl
    hakket gressløk

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 180 °C.

  2. 2

    Legg stykker av SALMA i en ildfast form. Strø over sitronpepper. Hell fløten i formen og dekk til med lokk eller aluminiumsfolie.

  3. 3

    Sett formen midt i ovnen og "kok" til SALMAen fremdeles er litt rosa og myk inni, ca. 10 minutter.

  4. 4

    Jevn eventuelt sausen med litt maisenna hvis du synes den er for tynn.

  5. 5

    Strø over finhakket agurk, dill og gressløk. Server med kokte poteter, en salat og noen sitronbåter.

Del denne oppskriften: