Kryddergrønn SALMA

Kryddergrønn SALMA

Kommentarer 0
  • Middels
  • 30 min
Her er oppskrift på en frisk og rask lakserett med herlig smak av sitronpepper, dill og gressløk.

Ingredienser

Antall porsjoner

600 g SALMA (delt i porsjonsstykker à 150 g)
2 ts sitronpepper
2 dl TINE Matfløte
¼ stk finhakket slangeagurk
½ dl hakket dill
½ dl hakket gressløk

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 180 °C.
    2. Legg stykker av SALMA i en ildfast form. Strø over sitronpepper. Hell fløten i formen og dekk til med lokk eller aluminiumsfolie.
    3. Sett formen midt i ovnen og "kok" til SALMAen fremdeles er litt rosa og myk inni, ca. 10 minutter.
    4. Jevn eventuelt sausen med litt maisenna hvis du synes den er for tynn.
    5. Strø over finhakket agurk, dill og gressløk. Server med kokte poteter, en salat og noen sitronbåter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat