
Kryddergrønn SALMA
Middels•30 min min
Her er oppskrift på en frisk og rask lakserett med herlig smak av sitronpepper, dill og gressløk.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
600 gSALMA (delt i porsjonsstykker à 150 g)
-
2 tssitronpepper
-
2 dl
-
¼ stkfinhakket slangeagurk
-
½ dlhakket dill
-
½ dlhakket gressløk
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 180 °C.
-
2
Legg stykker av SALMA i en ildfast form. Strø over sitronpepper. Hell fløten i formen og dekk til med lokk eller aluminiumsfolie.
-
3
Sett formen midt i ovnen og "kok" til SALMAen fremdeles er litt rosa og myk inni, ca. 10 minutter.
-
4
Jevn eventuelt sausen med litt maisenna hvis du synes den er for tynn.
-
5
Strø over finhakket agurk, dill og gressløk. Server med kokte poteter, en salat og noen sitronbåter.