Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Ceviche med eple og mangojuice

Enkel
30min

Denne friske og smakfulle cevichen kombinerer fersk fisk med sødmen fra eple og mangojuice. Perfekt for en lett og sunn middag, eller som en imponerende forrett til gjestene dine.

4.6
(5)
Ceviche med eple og mangojuice

Ingredienser

400 g
valgfri fersk fisk kuttet i ca. 2x2 cm terninger
1 stk
mango
1 stk
grønt eple kuttet i små terninger
2 ss
fersk koriander

Ceviche marinade

½ stk
rød chili
1 fedd
hvitløk
3 cm
ingefær Skrelt og hakket
15 g
fersk koriander
1 dl
ferskpresset limesaft
1 ts
salt

Slik gjør du

Tips

Hvis du har rester av eple og mangojuice, kan du bruke det til å lage en forfriskende drikk eller som base i en smoothie.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter