Ceviche med eple og mangojuice
Denne friske og smakfulle cevichen kombinerer fersk fisk med sødmen fra eple og mangojuice. Perfekt for en lett og sunn middag, eller som en imponerende forrett til gjestene dine.
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 400 g valgfri fersk fisk, kuttet i ca. 2x2 cm terninger
- 1 stykk mango
- 1 stykk grønt eple, kuttet i små terninger
- 2 ss fersk koriander
Ceviche marinade
- 2 dl Sunniva® Presset Eple og Mango
- 0.5 stykk rød chili
- 1 fedd hvitløk
- 3 cm ingefær, Skrelt og hakket
- 15 g fersk koriander
- 1 dl ferskpresset limesaft
- 1 ts salt
Slik gjør du
1
Ha alle ingredienser til marinaden i en blender. Miks i ca. 30 sekunder.
2
Kutt fisk i ca. 2x2 cm terninger. Legg fisken i en bolle og hell over marinaden. La fisken marinere i minimum 10 minutter. Gjerne lengre.
3
Legg opp fisken på 4 tallerkener og toppe med ternet eple, mango og korianderblader.
TipsHvis du har rester av eple og mangojuice, kan du bruke det til å lage en forfriskende drikk eller som base i en smoothie.