Skip to main content

Ceviche med eple og mangojuice

Enkel
30min

Denne friske og smakfulle cevichen kombinerer fersk fisk med sødmen fra eple og mangojuice. Perfekt for en lett og sunn middag, eller som en imponerende forrett til gjestene dine.

5.0
(3)
Next ImageCeviche med eple og mangojuice

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
valgfri fersk fisk kuttet i ca. 2x2 cm terninger
1 stk
mango
1 stk
grønt eple kuttet i små terninger
2 ss
fersk koriander

Ceviche marinade

0.5 stk
rød chili
1 fedd
hvitløk
3 cm
ingefær Skrelt og hakket
15 g
fersk koriander
1 dl
ferskpresset limesaft
1 ts
salt

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingredienser til marinaden i en blender. Miks i ca. 30 sekunder.

  2. Kutt fisk i ca. 2x2 cm terninger. Legg fisken i en bolle og hell over marinaden. La fisken marinere i minimum 10 minutter. Gjerne lengre.

  3. Legg opp fisken på 4 tallerkener og toppe med ternet eple, mango og korianderblader.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hvis du har rester av eple og mangojuice, kan du bruke det til å lage en forfriskende drikk eller som base i en smoothie.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter