
Yoghurt-trifle med granola og bær
Yoghurt med bær passer til både frokost, lunsj og mellommåltider. Servert som trifle i et glass blir det ekstra delikat og fristende!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Granola
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 150 ºC.
Granola
- 2
Bland havregryn, solsikkekjerner, linfrø, mandler, salt, brunt sukker, eplejuice, solsikkeolje og honning, og la det stå i 20 minutter. Spre det deretter utover et stekebrett med bakepapir, og stek i ovnen på 150 ºC i ca. 35 minutter eller til gyllent.
Yoghurt trifle
- 3
Rens og vask jordbær, og vend inn honning.
- 4
Ta fram serveringsglassene. Legg først i yoghurt, så bær og deretter granola lagvis. Topp med friske bær.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


