Skip to main content

Yoghurt-trifle med granola og bær

Enkel
1t

Yoghurt med bær passer til både frokost, lunsj og mellommåltider. Servert som trifle i et glass blir det ekstra delikat og fristende!

3.0
(4)
Next ImageYoghurt-trifle med granola og bær

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2000 g
TINE Yoghurt Vanilje
200 g
bringebær
160 g
blåbær
400 g
jordbær
100 g
honning

Granola

300 g
lettkokte havregryn
50 g
solsikkekjerner
50 g
linfrø
150 g
hakket mandel
1 ts
salt
1 ss
brunt sukker
2 ss
solsikkeolje
100 g
honning

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 150 ºC.

Granola

  1. Bland havregryn, solsikkekjerner, linfrø, mandler, salt, brunt sukker, eplejuice, solsikkeolje og honning, og la det stå i 20 minutter. Spre det deretter utover et stekebrett med bakepapir, og stek i ovnen på 150 ºC i ca. 35 minutter eller til gyllent.

Yoghurt trifle

  1. Rens og vask jordbær, og vend inn honning.

  2. Ta fram serveringsglassene. Legg først i yoghurt, så bær og deretter granola lagvis. Topp med friske bær.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter