Yoghurt-trifle med granola og bær
Enkel•60 min35 min
Yoghurt med bær passer til både frokost, lunsj og mellommåltider. Servert som trifle i et glass blir det ekstra delikat og fristende!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2000 g
-
200 gbringebær
-
160 gblåbær
-
400 gjordbær
-
100 ghonning
Granola
-
300 glettkokte havregryn
-
50 gsolsikkekjerner
-
50 glinfrø
-
150 ghakkede mandler
-
1 tssalt
-
1 ssbrunt sukker
-
1 dl
-
2 sssolsikkeolje
-
100 ghonning
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 150 ºC.
Granola
-
2
Bland havregryn, solsikkekjerner, linfrø, mandler, salt, brunt sukker, eplejuice, solsikkeolje og honning, og la det stå i 20 minutter. Spre det deretter utover et stekebrett med bakepapir, og stek i ovnen på 150 ºC i ca. 35 minutter eller til gyllent.
Yoghurt trifle
-
3
Rens og vask jordbær, og vend inn honning.
-
4
Ta fram serveringsglassene. Legg først i yoghurt, så bær og deretter granola lagvis. Topp med friske bær.