Gjør frokosten vakker ved å legge yoghurt lagvis i glass med granola og friske bær. Sunt, enkelt og godt!
Enkel•10 min•2 personer
Ingredienser
4 dl TINE® Yoghurt Naturell, eller TINE Yoghurt Mango/Pasjonsfrukt
6 ss granola, eller müsli
4 dl friske bær
Til pynt
0.5 stykk appelsin
0.5 stykk mango
Slik gjør du
1
Legg yoghurt, granola og bær lagvis i glass. Del gjerne store bær i mindre biter.
Tips
Har du ikke friske bær tilgjengelig, kan du bruke syltetøy eller annen frukt i biter.
2
Skrell appelsin og del i båter. Skjær gjerne ut fileter mellom hinnene om ønskelig. Skrell og del mango i biter. Topp yoghurt-triflene med frisk frukt før servering.
Tips
Ved å servere dette i glass med lokk, kan du ta frokosten med på vei ut døra og nyte den på veien eller på jobb.
Lagre
Skriv ut
Del
Yoghurt-trifle
Enkel
10min
Gjør frokosten vakker ved å legge yoghurt lagvis i glass med granola og friske bær. Sunt, enkelt og godt!