Yoghurt-trifle

Yoghurt-trifle

0
  • Enkel
  • 10 min
Gjør frokosten vakker ved å legge yoghurt lagvis i glass med granola og friske bær. Sunt, enkelt og godt!

Ingredienser

4 dl TINE Yoghurt Naturell eller TINE Yoghurt Mango/Pasjonsfrukt
6 ss granola eller müsli
4 dl friske bær

Til pynt

½ stk appelsin
½ stk mango

Slik gjør du det

    1. Legg yoghurt, granola og bær lagvis i glass. Del gjerne store bær i mindre biter.
      Tips
      Har du ikke friske bær tilgjengelig, kan du bruke syltetøy eller annen frukt i biter.
    2. Skrell appelsin og del i båter. Skjær gjerne ut fileter mellom hinnene om ønskelig. Skrell og del mango i biter. Topp yoghurt-triflene med frisk frukt før servering.
      Tips
      Ved å servere dette i glass med lokk, kan du ta frokosten med på vei ut døra og nyte den på veien eller på jobb.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat