Yoghurt med kakao- og kokoskrønsj

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En litt syrlig yoghurt passer perfekt til en knasende søt blanding, full av kakao og kokossmak, servert med lønnesirup, fersk fiken og blåbær.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 dlkakao- og kokoskrunsj eller annen müsli
2 stkfikener
100 gblåbær
5 dlTINE Yoghurt Fyldig Vanilje
4 sslønnesirup

KAKAO- OG KOKOSKRØNSJ

30 gTINE Usaltet Smør
6 sslønnesirup
1 ½ sskakao
200 gspeltflak, ev. store havregryn
50 gpuffet havre, ev. puffet bokhvete
50 ghasselnøtter, grovhakkede
100 gkokosflak, ev. revet kokos
50 gtørket mangoer i biter

Slik gjør du det

    1. Legg et lag med krønsj i bunn av fire glass.
    2. Del fiken i skiver, legg over sammen med blåbær.
    3. Ha over yoghurt og et dryss krønsj på toppen.
    4. Drypp over lønnesirup og nyyyyyt!
  • KAKAO- OG KOKOSKRØNSJ

    1. Denne oppskriften på Kakao- og kokoskrønsj tar ca. 15 minutter å lage, og gir ca. 10 porsjoner. Start med å smelte smør i en stekepanne på middels sterk varme, tilsett 5 ss sirup og kakao, la det koke opp.
    2. Rør inn speltflak, puffet havre, hasselnøtter og kokos. Rør til det er godt blandet og sprøtt. Dette tar 4-5 min.
    3. Tilsett 1 ss sirup, rør hurtig rundt og ta panna av varmen. Hell blandingen i en bolle, avkjøl og tilsett mango.

      Tips:

      Man kan fint variere med andre typer nøtter, frø, kjerner og tørket frukt.

Tips:

Her kan man variere med mûsli, bær og frukt. Har du revet sjokolade og frisk pasjonsfrukt over, har du med ett en rask uimotståelig dessert. 

Kommentarer

  Legg til kommentar