
Yoghurt med kakao- og kokoskrønsj
Enkel•5 min min
En litt syrlig yoghurt passer perfekt til en knasende søt blanding, full av kakao og kokossmak, servert med lønnesirup, fersk fiken og blåbær.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 dlkakao- og kokoskrunsj eller annen müsli
-
2 stkfikener
-
100 gblåbær
-
5 dl
-
4 sslønnesirup
KAKAO- OG KOKOSKRØNSJ
-
30 g
-
6 sslønnesirup
-
1 ½ sskakao
-
200 gspeltflak , ev. store havregryn
-
50 gpuffet havre , ev. puffet bokhvete
-
50 ghasselnøtter , grovhakkede
-
100 gkokosflak , ev. revet kokos
-
50 gtørket mangoer i biter
Slik gjør du det
-
1
Legg et lag med krønsj i bunn av fire glass.
-
2
Del fiken i skiver, legg over sammen med blåbær.
-
3
Ha over yoghurt og et dryss krønsj på toppen.
-
4
Drypp over lønnesirup og nyyyyyt!
KAKAO- OG KOKOSKRØNSJ
-
5
Denne oppskriften på Kakao- og kokoskrønsj tar ca. 15 minutter å lage, og gir ca. 10 porsjoner. Start med å smelte smør i en stekepanne på middels sterk varme, tilsett 5 ss sirup og kakao, la det koke opp.
-
6
Rør inn speltflak, puffet havre, hasselnøtter og kokos. Rør til det er godt blandet og sprøtt. Dette tar 4-5 min.
-
7
Tilsett 1 ss sirup, rør hurtig rundt og ta panna av varmen. Hell blandingen i en bolle, avkjøl og tilsett mango.
Tips
Man kan fint variere med andre typer nøtter, frø, kjerner og tørket frukt.