Naturell yoghurt med kakao og kokoskrønsj

Yoghurt med kakao- og kokoskrønsj

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 5 min
En litt syrlig yoghurt passer perfekt til en knasende søt blanding, full av kakao og kokossmak, servert med lønnesirup, fersk fiken og blåbær.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 dl kakao- og kokoskrunsj eller annen müsli
2 stk fikener
100 g blåbær
5 dl TINE Yoghurt Gresk Vanilje
4 ss lønnesirup

KAKAO- OG KOKOSKRØNSJ

30 g TINE Usaltet Smør
6 ss lønnesirup
1 ½ ss kakao
200 g speltflak , ev. store havregryn
50 g puffet havre , ev. puffet bokhvete
50 g hasselnøtter , grovhakkede
100 g kokosflak , ev. revet kokos
50 g tørket mangoer i biter

Slik gjør du det

    1. Legg et lag med krønsj i bunn av fire glass.
    2. Del fiken i skiver, legg over sammen med blåbær.
    3. Ha over yoghurt og et dryss krønsj på toppen.
    4. Drypp over lønnesirup og nyyyyyt!
  1. KAKAO- OG KOKOSKRØNSJ

    1. Denne oppskriften på Kakao- og kokoskrønsj tar ca. 15 minutter å lage, og gir ca. 10 porsjoner. Start med å smelte smør i en stekepanne på middels sterk varme, tilsett 5 ss sirup og kakao, la det koke opp.
    2. Rør inn speltflak, puffet havre, hasselnøtter og kokos. Rør til det er godt blandet og sprøtt. Dette tar 4-5 min.
    3. Tilsett 1 ss sirup, rør hurtig rundt og ta panna av varmen. Hell blandingen i en bolle, avkjøl og tilsett mango.
      Tips!

      Man kan fint variere med andre typer nøtter, frø, kjerner og tørket frukt.

Tips!

Her kan man variere med mûsli, bær og frukt. Har du revet sjokolade og frisk pasjonsfrukt over, har du med ett en rask uimotståelig dessert. 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat