Pasjonsfruktyoghurt med granateple og ristede gresskarkjerner

Pasjonsfruktyoghurt med granateple og ristede gresskarkjerner

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 5 min
Pasjonsfruktyoghurt har en fantastisk søt og syrlig smak som passer godt til granateple og ristede gresskarkjerner. Kanskje en ny favoritt?

Antall porsjoner

Ingredienser

5 dl TINE Yoghurt Melon/Pasjonsfrukt
1 stk granateple
4 ss ristede gresskarkjerner

Slik gjør du det

    1. Fordel yoghurt i 4 skåler.
      Tips!

      Del granateple i to, hold det med skjæreflaten over en skål. Bank på granateplet med en tresleiv eller annet tungt til kjernene detter ut.

    2. Dryss granateple over yoghurten og strø over ristede gresskarkjerner.
Tips!

Bytt gjerne ut granateple med bringebær, appelsin eller kiwi.   

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat