VGTR burger med stekt løk

VGTR burger med stekt løk

0
  • Enkel
  • 25 min
En vegetarisk vri på et klassisk karbonadesmørbrød

Ingredienser

1 pakke TINE VGTR Burger
1 ss TINE Meierismør
1 stk tomat
4 stk salatblader
1 stk grov baguette

Stekt løk

2 stk løk
1 ss TINE Meierismør
½ ts sukker
½ ts salt

Dressing

2 dl TINE Lettrømme 10 %
1 ss sitronsaft
1 ss finhakket dill
¼ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Skrell løk og skjær i tynne skiver. Smelt smør i en varm panne og stek løken på middels høy varme til gyllen, ca. 8 minutter. Dryss på sukker og salt og fres videre til godt karamellisert, ca. 6 minutter.
    2. Rør sammen rømme, sitronsaft, finhakket dill, salt og pepper til en dressing.
    3. Stek VGTR burger i en panne med smør til gyllen på begge sider, ca. 3-4 minutter.
    4. Del baguetten på langs og i to. Fyll hver baguette med dressing, salatblader, tomatskiver, stekt burger delt i to og stek løk.
      Tips!
      Ønsker du mere tilbehør, kan du legge til skivet avokado, agurk og parika. Server gjerne en frisk salat til også.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat