
VGTR burger med stekt løk
Enkel•25 min min
En vegetarisk vri på et klassisk karbonadesmørbrød
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 pakkeTINE VGTR Burger
-
1 ss
-
1 stktomat
-
4 stksalatblader
-
1 stkgrov baguette
Stekt løk
-
2 stkløk
-
1 ss
-
½ tssukker
-
½ tssalt
Dressing
-
2 dl
-
1 sssitronsaft
-
1 ssfinhakket dill
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Skrell løk og skjær i tynne skiver. Smelt smør i en varm panne og stek løken på middels høy varme til gyllen, ca. 8 minutter. Dryss på sukker og salt og fres videre til godt karamellisert, ca. 6 minutter.
-
2
Rør sammen rømme, sitronsaft, finhakket dill, salt og pepper til en dressing.
-
3
Stek VGTR burger i en panne med smør til gyllen på begge sider, ca. 3-4 minutter.
-
4
Del baguetten på langs og i to. Fyll hver baguette med dressing, salatblader, tomatskiver, stekt burger delt i to og stek løk.
Tips
Ønsker du mere tilbehør, kan du legge til skivet avokado, agurk og parika. Server gjerne en frisk salat til også.