VGTR burger med stekt løk

VGTR burger med stekt løk

2
0
Enkel25 min
En vegetarisk vri på et klassisk karbonadesmørbrød

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 pakke
    TINE VGTR Burger
  • 1 ss
  • 1 stk
    tomat
  • 4 stk
    salatblader
  • 1 stk
    grov baguette

Stekt løk

Dressing

Slik gjør du det

  1. 1

    Skrell løk og skjær i tynne skiver. Smelt smør i en varm panne og stek løken på middels høy varme til gyllen, ca. 8 minutter. Dryss på sukker og salt og fres videre til godt karamellisert, ca. 6 minutter.

  2. 2

    Rør sammen rømme, sitronsaft, finhakket dill, salt og pepper til en dressing.

  3. 3

    Stek VGTR burger i en panne med smør til gyllen på begge sider, ca. 3-4 minutter.

  4. 4

    Del baguetten på langs og i to. Fyll hver baguette med dressing, salatblader, tomatskiver, stekt burger delt i to og stek løk.

    Tips

    Ønsker du mere tilbehør, kan du legge til skivet avokado, agurk og parika. Server gjerne en frisk salat til også.

Del denne oppskriften: