Tomatsuppe med VGTR boller

VGTR boller i brød – Italian sub

0
  • Enkel
  • 30 min
Denne varme vegetarbolle-sandwichen metter godt og passer like godt til lunsj som til middag.

Ingredienser

1 pakke TINE VGTR Boller
2 ss olivenolje
1 glass pastasaus
2 stk mini-baguetter eller pølsebrød
2 dl TINE Revet Ost Original
6 blader frisk basilikum

Basilikumsaus

2 dl TINE Lettrømme 18 %
1 stk hvitløksfedd
1 dl frisk basilikum
¼ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 210 °C. Stek VGTR bollene i en varm panne med olje til akkurat gjennomvarme, 5-6 minutter. Hell over pastasausen og kok opp.
    2. Del baguetter eller pølsebrød i to på langs uten å skjære helt gjennom. Sett dem med snittet opp i en liten ildfast form og fyll dem med VGTR boller og saus.
    3. Dryss over revet ost og stek i ovnen til osten er smeltet, ca. 10 minutter.
    4. Mos hvitløk, hakke basilikum og vend med rømme. Smak til med salt og pepper. Server varme sandwicher med basilikumsaus og frisk basilikum.
      Tips
      Bruk gjerne andre urter, som f.eks. bladpersille, timian eller gressløk. Tilsetter du 1 ts dijonsennep, får sausen et ekstra kick.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat