
Toast med kylling, bacon og persillepesto
Moderne vri på en klassisk BLT-sandwich, her som toast. Gjør den ekstra god med pesto, tomat- og paprikachutney og syltet rødløk.

Ingredienser
Antall porsjoner
Tomat- og paprikachutney
Syltet rødløk
Toasten
Fremgangsmåte
Tomat- og paprika chutney
- 1
Kutt tomatene og paprika i terninger og finhakk rødløk og chili.
- 2
Kok opp sammen med ingefæren og la det småkoke i noen minutter.
- 3
Rør inn eddik, salt og sukker.
- 4
Kok opp og la blandingen småkoke uten lokk i 30 min.
Tips
Vil du spare tid? Bruk salsarestene fra tacoen i stedet for chutney.
Syltet rødløk
- 5
Kok opp vann, sukker og eddik i en kasserolle.
- 6
Legg i rødløk og pepperkorn når sukkeret har løst seg opp.
- 7
Kok opp, trekk kasserollen av platen og avkjøl.
- 8
La løken stå og trekke til seg smak i minst 30 minutter.
Tips
Lag spicy syltet rødløk ved å tilsette med chili, pepper og salt.
Montering
- 9
Smør på chutney på den ene skiven. Smør pesto på den andre skiven.
- 10
Legg på pulled kylling, bacon, løk og ost til slutt.
- 11
Legg på den andre skiven og stek i toastjern gyllen og gjennomvarm. Osten skal være smeltet.
Tips