Toast med kylling, bacon og persillepesto
Enkel
45min
Moderne vri på en klassisk BLT-sandwich, her som toast. Gjør den ekstra god med pesto, tomat- og paprikachutney og syltet rødløk.
3.7
(11)

Ingredienser
Tomat- og paprikachutney
6 stk
store tomat
4 stk
grillet rød paprika på glass
1 stk
rødløk
1 stk
rød chili
½ ss
ingefær finrevet
0.25 dl
hvitvinseddik
½ ts
salt
5 dl
sukker
Syltet rødløk
2 dl
vann
1.5 dl
sukker
0.5 dl
eplesidereddik
2 stk
rødløk i skiver
10 g
hel pepper
Toasten
8 skiver
grovt surdeigsbrød
4 ss
tomat- og paprikachutney
4 ss
persillepesto
400 g
pulled ferdig stekt kylling
8 skiver
sprøstekt bacon
120 g
syltet rødløk
200 g
Norvegia® Smaksrik (en skive ost veier ca. 12 g)
Slik gjør du
Tomat- og paprika chutney
Tips
Vil du spare tid? Bruk salsarestene fra tacoen i stedet for chutney.
Syltet rødløk
Tips
Lag spicy syltet rødløk ved å tilsette med chili, pepper og salt.
Montering
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Du kan fint bruke vaffeljern eller stekepanne til å steke toasten.




