placeholder image
0

Toast med crème fraîche og laks

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En hvit saus med creme fraiche på varme smørbrød, smaker himmelsk. Rask og enkel toast som passer fint som lunsj, eller som en enkel middag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 ssTINE Crème Fraîche Original
2 stkvårløk, hakket
½ tssalt
½ tspepper
½ stklime
4 skiverlandbrød
400 gSALMA, i tynne skiver
2 stkavokadoer, i biter
2 ssfrisk koriander til servering

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 220 °C. Rør sammen Créme fraîche, halvparten av hakket vårløk, salt, pepper og finrevet skall av lime.

      Tips:

      Er du glad i sterk mat, kan du røre inn bittelitt wasabi, eller finrevet fersk pepperrot.

    2. Smør brødskiver med créme fraîche-blandingen, og stek i ovnen i 5 minutter, eller til gylne i kantene.
    3. Legg lakseskiver og avokado på toppen av brødskivene. Dryss over resten av vårløken og hakket koriander. Skvis over limesaft, og dryss med pepper.

Kommentarer