Toast med crème fraîche og laks

Toast med crème fraîche og laks

0
4
Enkel15 min
En hvit saus med creme fraiche på varme smørbrød, smaker himmelsk. Rask og enkel toast som passer fint som lunsj, eller som en enkel middag.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 ss
  • 2 stk
    vårløk , hakket
  • ½ ts
    salt
  • ½ ts
    pepper
  • ½ stk
    lime
  • 4 skiver
    landbrød
  • 400 g
    SALMA , i tynne skiver
  • 2 stk
    avokadoer , i biter
  • 2 ss
    frisk koriander til servering

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 220 °C. Rør sammen Créme fraîche, halvparten av hakket vårløk, salt, pepper og finrevet skall av lime.

    Tips

    Er du glad i sterk mat, kan du røre inn bittelitt wasabi, eller finrevet fersk pepperrot.

  2. 2

    Smør brødskiver med créme fraîche-blandingen, og stek i ovnen i 5 minutter, eller til gylne i kantene.

  3. 3

    Legg lakseskiver og avokado på toppen av brødskivene. Dryss over resten av vårløken og hakket koriander. Skvis over limesaft, og dryss med pepper.

Del denne oppskriften: