Toast med crème fraîche og laks

Toast med crème fraîche og laks

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
En hvit saus med creme fraiche på varme smørbrød, smaker himmelsk. Rask og enkel toast som passer fint som lunsj, eller som en enkel middag.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 ss TINE Crème Fraîche Original
2 stk vårløk , hakket
½ ts salt
½ ts pepper
½ stk lime
4 skiver landbrød
400 g SALMA , i tynne skiver
2 stk avokadoer , i biter
2 ss frisk koriander til servering

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 220 °C. Rør sammen Créme fraîche, halvparten av hakket vårløk, salt, pepper og finrevet skall av lime.
      Tips!

      Er du glad i sterk mat, kan du røre inn bittelitt wasabi, eller finrevet fersk pepperrot.

    2. Smør brødskiver med créme fraîche-blandingen, og stek i ovnen i 5 minutter, eller til gylne i kantene.
    3. Legg lakseskiver og avokado på toppen av brødskivene. Dryss over resten av vårløken og hakket koriander. Skvis over limesaft, og dryss med pepper.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat