Toast med crème fraîche og laks

Toast med crème fraîche og laks

0
  • Enkel
  • 15 min
En hvit saus med creme fraiche på varme smørbrød, smaker himmelsk. Rask og enkel toast som passer fint som lunsj, eller som en enkel middag.

Ingredienser

4 ss TINE Crème Fraîche Original
2 stk vårløk , hakket
½ ts salt
½ ts pepper
½ stk lime
4 skiver landbrød
400 g SALMA , i tynne skiver
2 stk avokadoer , i biter
2 ss frisk koriander til servering

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 220 °C. Rør sammen Créme fraîche, halvparten av hakket vårløk, salt, pepper og finrevet skall av lime.
      Tips!

      Er du glad i sterk mat, kan du røre inn bittelitt wasabi, eller finrevet fersk pepperrot.

    2. Smør brødskiver med créme fraîche-blandingen, og stek i ovnen i 5 minutter, eller til gylne i kantene.
    3. Legg lakseskiver og avokado på toppen av brødskivene. Dryss over resten av vårløken og hakket koriander. Skvis over limesaft, og dryss med pepper.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat