Smørdeigsnurrer med Jarlsberg® og rosmarin
Enkel•30 min min
Smørdeigsnurrer eller butterdeigssnurrer med Jarlsberg® og rosmarin passer fint til lunsj, enten du er inne eller på tur.
Ingredienser
Antall stykker
-
1 sshvetemel (til utbaking)
-
4 platerbutterdeiger
-
3 dlRevet JARLSBERG®
-
2 kvisterfersk rosmarin , finhakket
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Ha hvetemel på en benkeplate og kjevl ut smørdeigplatene, så de blir ca. 20 cm lange og 10 cm brede. Bland sammen ost, hakket rosmarin og pepper. Fordel over smørdeigen.
-
2
Rull sammen fra den korteste siden. Trykk kantene godt sammen. Skjær rullen i 3 cm tykke skiver. Legg på bakepapir og stek i ovnen på 220 °C. Ønsker du at de skal heve mer kan du droppe å kjevle platene.