Smørdeigsnurrer med Jarlsberg® og rosmarin

Smørdeigsnurrer med Jarlsberg® og rosmarin

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Smørdeigsnurrer eller butterdeigssnurrer med Jarlsberg® og rosmarin passer fint til lunsj, enten du er inne eller på tur. Av denne oppskriften får du ca. 20-24 ostesnurrer.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 ss hvetemel (til utbaking)
4 plater butterdeiger
3 dl Jarlsberg® Revet
2 kvister fersk rosmarin , finhakket
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Ha hvetemel på en benkeplate og kjevl ut smørdeigplatene, så de blir ca 20 cm lange og 10 cm brede. Bland sammen ost, hakket rosmarin og pepper. Fordel over smørdeigen.
    2. Rull sammen fra den korteste siden. Trykk kantene godt sammen. Skjær rullen i 3 cm tykke skiver. Legg på bakepapir og stek i ovnen på 220°C. Ønsker du at de skal heve mer kan du droppe å kjevle platene.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat