Ostesmørbrødet Levels
Enkel•20 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 skiversteinovnsbakt brød
-
1 ss
-
1 ssolivenolje
-
1 stkentrecôte
-
1 stkstor sopp f.eks champignon
-
1 stkavokado
-
1 stkplommetomat eller annen tomat
-
6 skiver
-
½ tssalt
-
½ tspepper
-
4 dråperbalsamicoeddik
-
3 stilkerfersk timian
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 225 °C.
-
2
Stek brødskivene i grillpanne i en 50/50 blanding av smør og olivenolje til de får en fin gyllen farge. Dersom du foretrekker det kan skivene også ristes i brødrister, eller ristes under ovnsgrillen i 2-3 minutter.
-
3
Stek entrecôten etter eget ønske. Krydre med salt og pepper etter smak. Kutt kjøttet på langs når det er ferdig stekt. Kutt soppen på langs og stek denne.
-
4
Del avokadoen i to og fjern steinen. Bruk en spiseskje til å skjære ut passe store skiver. Skjær tomater i tynne skiver og ha på balsamicoeddik og bladene fra timianstilkene på disse.
-
5
Legg skivene sammen slik at ingrediensene ligger lagvis oppå hverandre. Topp det hele med Norvegia® Fyldig, og avslutt med den siste brødskiven.
-
6
Stekes i stekeovn ved 225 °C til osten er smeltet og har fått en fin gyllen farge. Bruk gjerne to grillspyd av tre til å holde ostesmørbrødet sammen. Hvis du tar grillspydene i før steking, bør du legge dem i litt vann i 30 minutter på forhånd, da blir de ikke så lett svidd.