
Jarlsberg® Lett-toast med grønnkålspesto
Enkel•15 min min
Grønn, grønnere, grønnest. Hva med en skikkelig grov toast med grønnkålspesto og kalkunpålegg? Nå er det bare å grønne på.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 skiverrugbrød
-
1 ss
-
1 ssgrønnkålspesto
-
3 skivergrønne epler
-
3 skiver
-
2 skiverkalkunpålegg
-
1 stilktimian
Grønnkålspesto
-
150 ggrønnkål
-
50 gpinjekjerner
-
2 feddhvitløk
-
1 dlolivenolje
-
2 tssitronsaft
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Sett på toastjernet.
-
2
Grønnkålspesto: Ha grønnkål, pinjekjerner, hvitløk, olivenolje og sitronsaft i en bolle og kjør med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
-
3
Smør 2 skiver rugbrød med smør på den ene siden.
-
4
Legg på grønnkålspesto, epleskiver, ost og kalkunpålegg.
-
5
Topp til slutt med timian.
-
6
Stek noen minutter i toastjernet til osten er smeltet og brødet er gyllent.