Jarlsberg® Lett-toast med grønnkålspesto

Jarlsberg® Lett-toast med grønnkålspesto

0
0
Enkel15 min
Grønn, grønnere, grønnest. Hva med en skikkelig grov toast med grønnkålspesto og kalkunpålegg? Nå er det bare å grønne på.

Ingredienser

Antall porsjoner

Grønnkålspesto

  • 150 g
    grønnkål
  • 50 g
    pinjekjerner
  • 2 fedd
    hvitløk
  • 1 dl
    olivenolje
  • 2 ts
    sitronsaft
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett på toastjernet.

  2. 2

    Grønnkålspesto: Ha grønnkål, pinjekjerner, hvitløk, olivenolje og sitronsaft i en bolle og kjør med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.

  3. 3

    Smør 2 skiver rugbrød med smør på den ene siden.

  4. 4

    Legg på grønnkålspesto, epleskiver, ost og kalkunpålegg.

  5. 5

    Topp til slutt med timian.

  6. 6

    Stek noen minutter i toastjernet til osten er smeltet og brødet er gyllent.

Tips

Grønnkålspesto er perfekt å bruke både på pizza, i pasta eller på salaten senere i uken. 

Del denne oppskriften: