Fine te-smørbrød

Fine te-smørbrød

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Len deg tilbake med en kopp te og delikate rugsmørbrød med Norvegia og litt grønt på.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 dl krydderurt for eksempel dill og gressløk
4 skiver loff
4 skiver dansk rugbrød
2 ts TINE Meierismør
¼ stk slangeagurk
8 skiver Norvegia® Original eller annen god ost

Slik gjør du det

    1. Hakk urter, og ha over på en stor tallerken. Smør et tynt lag med mykt smør på alle skivene.
    2. Skjær agurk i tynne skiver. Legg på et par skiver Norvegia og agurk på halvparten av skivene.
      Tips!

      Bruk gjerne ostehøvel til agurkskivene.

    3. Legg over de andre brødskivene med smørsiden inn. Klem godt til.
    4. Skjær vekk skorpene og del diagonalt. Smør litt ekstra smør på en av tuppene på hver av skivene. Dypp brødskivene i urtene og server med en god kopp te.
Tips!

For variasjon, kan du prøve en ny brødsort.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat