Fine te-smørbrød

Fine te-smørbrød

0
1
Enkel10 min
Len deg tilbake med en kopp te og delikate rugsmørbrød med Norvegia og litt grønt på.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 dl
    krydderurt for eksempel dill og gressløk
  • 4 skiver
    loff
  • 4 skiver
    dansk rugbrød
  • 2 ts
  • ¼ stk
    slangeagurk
  • 8 skiver
    Norvegia® Original eller annen god ost

Slik gjør du det

  1. 1

    Hakk urter, og ha over på en stor tallerken. Smør et tynt lag med mykt smør på alle skivene.

  2. 2

    Skjær agurk i tynne skiver. Legg på et par skiver Norvegia og agurk på halvparten av skivene.

    Tips

    Bruk gjerne ostehøvel til agurkskivene.

  3. 3

    Legg over de andre brødskivene med smørsiden inn. Klem godt til.

  4. 4

    Skjær vekk skorpene og del diagonalt. Smør litt ekstra smør på en av tuppene på hver av skivene. Dypp brødskivene i urtene og server med en god kopp te.

Tips

For variasjon, kan du prøve en ny brødsort.

Del denne oppskriften: