Fine te-smørbrød
Enkel•10 min min
Len deg tilbake med en kopp te og delikate rugsmørbrød med Norvegia og litt grønt på.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 dlkrydderurt for eksempel dill og gressløk
-
4 skiverloff
-
4 skiverdansk rugbrød
-
2 ts
-
¼ stkslangeagurk
-
8 skiverNorvegia® Original eller annen god ost
Slik gjør du det
-
1
Hakk urter, og ha over på en stor tallerken. Smør et tynt lag med mykt smør på alle skivene.
-
2
Skjær agurk i tynne skiver. Legg på et par skiver Norvegia og agurk på halvparten av skivene.
Tips
Bruk gjerne ostehøvel til agurkskivene.
-
3
Legg over de andre brødskivene med smørsiden inn. Klem godt til.
-
4
Skjær vekk skorpene og del diagonalt. Smør litt ekstra smør på en av tuppene på hver av skivene. Dypp brødskivene i urtene og server med en god kopp te.