Croque madame med tacokjøtt

Croque madame med tacokjøtt

Kommentarer 1
  • Enkel
  • 20 min
Et klassisk ostesmørbrødet blir fort en favoritt fylt med tacokjøtt fra gårsdagens middag.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 skiver landbrød
4 ss tacokjøtt
1 ss ketchup eller salsa
1 ss mais
½ kopp TINE Revet Ost Original
1 stk egg
1 ts TINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Bland tacokjøtt, ketchup eller salsa og mais. Fordel utover en skive og topp med ost. Legg den andre skiven på og klem godt sammen.
    2. Varm et toastjern og stek ostesmørbrødet til det er gyllent og osten har smeltet.
      Tips!

      Har du ikke et toastjern kan du steke ostesmørbrødet i ovnen på 220 °C i ca. 8 minutter. Stek gjerne ostesmørbrødet i to deler, toppskiven for seg, for da smelter osten bedre.

    3. Varm en panne og ha smør i den. Knekk et egg i pannen og stek det til eggehviten har blitt fast og det gule litt fastere. Ønsker du stekt plomme snur du egget og steker det på begge sider.
    4. Server ostesmørbrødet med stekt egg på toppen.
Tips!

Ostesmørbrød er en fin måte å spise middagsrester på. Fyll det med stekt kylling, biffkjøtt, pastasaus eller asiatisk wok, topp med ost og voilà!

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • helene

    2 år siden
    veldig god elser det

    Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat