Croque madame med tacokjøtt
Enkel•20 min min
Et klassisk ostesmørbrødet blir fort en favoritt fylt med tacokjøtt fra gårsdagens middag.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 skiverlandbrød
-
4 sstacokjøtt
-
1 ssketchup eller salsa
-
1 ssmais
-
½ kopp
-
1 stkegg
-
1 ts
Slik gjør du det
-
1
Bland tacokjøtt, ketchup eller salsa og mais. Fordel utover en skive og topp med ost. Legg den andre skiven på og klem godt sammen.
-
2
Varm et toastjern og stek ostesmørbrødet til det er gyllent og osten har smeltet.
Tips
Har du ikke et toastjern kan du steke ostesmørbrødet i ovnen på 220 °C i ca. 8 minutter. Stek gjerne ostesmørbrødet i to deler, toppskiven for seg, for da smelter osten bedre.
-
3
Varm en panne og ha smør i den. Knekk et egg i pannen og stek det til eggehviten har blitt fast og det gule litt fastere. Ønsker du stekt plomme snur du egget og steker det på begge sider.
-
4
Server ostesmørbrødet med stekt egg på toppen.