Cheezy Moose ostesmørbrød
Enkel•15 min min
Cheezy Moose er et helnorsk ostesmørbrød med spennende norske råvarer som elgpølse, einebær og timian kombinert med norske oster som Snøfrisk og Norvegia®. Dette er rett og slett et lite stykke Norge. Oppskriften er innsendt av Ruth Rørvik.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 skiversteinovnsbakt brød
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
1 ssolivenolje til steking
-
100 gkjøttpølse gjerne elgpølse
-
1 ssknuste einebær
-
½ stkrødløk i skiver
-
3 stilkerfersk timian
-
6 skiver
-
2 ss
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 200°C.
-
2
Stek brødskivene i grillpanne i en 50/50 blanding av smør og olivenolje til de får en fin gyllen farge. Dersom du foretrekker det kan skivene også ristes i brødrister, eller ristes under ovnsgrillen i 2-3 minutter.
-
3
Smør Snøfrisk Naturell på begge brødskivene. Stek skiver av elgpølse i panne. Topp den ene brødskiven med stekt elgpølse, rødløk i skiver, einebær knust i morter og bladene på timianstilken. Legg på Norvegia® Ekstra Vellagret.
-
4
Stek ostesmørbrødene i ovnen på 200°C i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet. Bruk grillelementet det siste minuttet for å få en crispy overflate.