Håndkle og blad
Cheezy Moose ostesmørbrød
(1414)

Cheezy Moose ostesmørbrød

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Cheezy Moose er et helnorsk ostesmørbrød med spennende norske råvarer som elgpølse, einebær og timian kombinert med norske oster som Snøfrisk og Norvegia®. Dette er rett og slett et lite stykke Norge. Oppskriften er innsendt av Ruth Rørvik.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 skiversteinovnsbakt brød
1 ssTINE Meierismør til steking
1 ssolivenolje til steking
100 gkjøttpølse gjerne elgpølse
1 ssknuste einebær
½ stkrødløk i skiver
3 stilkerfersk timian
6 skiverNorvegia® Ekstra Vellagret - fra ostehjul
2 ssSnøfrisk® Naturell
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200°C.
    2. Stek brødskivene i grillpanne i en 50/50 blanding av smør og olivenolje til de får en fin gyllen farge. Dersom du foretrekker det kan skivene også ristes i brødrister, eller ristes under ovnsgrillen i 2-3 minutter.
    3. Smør Snøfrisk Naturell på begge brødskivene. Stek skiver av elgpølse i panne. Topp den ene brødskiven med stekt elgpølse, rødløk i skiver, einebær knust i morter og bladene på timianstilken. Legg på Norvegia® Ekstra Vellagret.
    4. Stek ostesmørbrødene i ovnen på 200°C i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet. Bruk grillelementet det siste minuttet for å få en crispy overflate.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat