Cheezy Moose ostesmørbrød

Cheezy Moose ostesmørbrød

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Cheezy Moose er et helnorsk ostesmørbrød med spennende norske råvarer som elgpølse, einebær og timian kombinert med norske oster som Snøfrisk og Norvegia®. Dette er rett og slett et lite stykke Norge. Oppskriften er innsendt av Ruth Rørvik.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 skiver steinovnsbakt brød
1 ss TINE Meierismør til steking
1 ss olivenolje til steking
100 g kjøttpølse gjerne elgpølse
1 ss knuste einebær
½ stk rødløk i skiver
3 stilker fersk timian
6 skiver Norvegia® Ekstra Vellagret - fra ostehjul
2 ss Snøfrisk® Naturell

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200°C.
    2. Stek brødskivene i grillpanne i en 50/50 blanding av smør og olivenolje til de får en fin gyllen farge. Dersom du foretrekker det kan skivene også ristes i brødrister, eller ristes under ovnsgrillen i 2-3 minutter.
    3. Smør Snøfrisk Naturell på begge brødskivene. Stek skiver av elgpølse i panne. Topp den ene brødskiven med stekt elgpølse, rødløk i skiver, einebær knust i morter og bladene på timianstilken. Legg på Norvegia® Ekstra Vellagret.
    4. Stek ostesmørbrødene i ovnen på 200°C i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet. Bruk grillelementet det siste minuttet for å få en crispy overflate.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat