Brød med snadderfyll

Brød med snadderfyll

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Brød fylt med ost, skinke og andre godsaker, toppet med hjemmelaget vinaigrette. En morsom måte å servere salat på.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk lite rundt brød
30 g pinjekjerner
150 g Norvegia® Ekstra Vellagret - fra ostehjul eller annen god ost
1 stk pære
2 stk ferske fikener
½ stk galiamelon
½ stk cantaloupemelon
1 bunt reddik
1 dl blandet salat
4 skiver parmaskinke

Vinaigrette:

1 stk hvitløksfedd
1 ss persille
2 ss balsamicoeddik
2 ss Sunniva® Original Appelsinjuice m/fruktkjøtt
1 ss honning
½ dl god olivenolje

Slik gjør du det

    1. Skjær et lokk av brødet og ta ut litt av "innmaten". Rist pinjekjerner i en stekepanne.
    2. Skjær ost i staver, pære i tynne båter, fiken i båter, melon i terninger, reddik i skiver og salat i strimler.
    3. Fyll frukt og grønnsaker i det uthulte brødet. Pynt på toppen med skinkeskiver og fiken.
  1. Vinaigrette:

    1. Finhakk hvitløk og persille og ha det sammen med eddik, juice og honning i en bolle. Visp godt sammen med en ballongvisp. Tilsett olje i en tynn stråle mens du visper. Bland godt, sett til side. Den har godt av å trekke litt før servering.
    2. Drypp dressing over salaten. La brødet stå litt før du skjærer i det, slik at smakene og saftene trekker godt inn i brødet.
Tips!

Gjem innmaten fra brødet til en deilig panzanella-salat (italiensk brødsalat).

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat