Brød med snadderfyll

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Brød fylt med ost, skinke og andre godsaker, toppet med hjemmelaget vinaigrette. En morsom måte å servere salat på.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stklite rundt brød
30 gpinjekjerner
150 gNorvegia® Ekstra Vellagret - fra ostehjul eller annen god ost
1 stkpære
2 stkferske fikener
½ stkgaliamelon
½ stkcantaloupemelon
1 buntreddik
1 dlblandet salat
4 skiverparmaskinke

Vinaigrette:

1 stkhvitløksfedd
1 sspersille
2 ssbalsamicoeddik
2 ssSunniva® Original Appelsinjuice m/fruktkjøtt
1 sshonning
½ dlgod olivenolje
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Skjær et lokk av brødet og ta ut litt av "innmaten". Rist pinjekjerner i en stekepanne.
    2. Skjær ost i staver, pære i tynne båter, fiken i båter, melon i terninger, reddik i skiver og salat i strimler.
    3. Fyll frukt og grønnsaker i det uthulte brødet. Pynt på toppen med skinkeskiver og fiken.
  • Vinaigrette:

    1. Finhakk hvitløk og persille og ha det sammen med eddik, juice og honning i en bolle. Visp godt sammen med en ballongvisp. Tilsett olje i en tynn stråle mens du visper. Bland godt, sett til side. Den har godt av å trekke litt før servering.
    2. Drypp dressing over salaten. La brødet stå litt før du skjærer i det, slik at smakene og saftene trekker godt inn i brødet.

Tips:

Gjem innmaten fra brødet til en deilig panzanella-salat (italiensk brødsalat).

Kommentarer

  Legg til kommentar