Oppskrift på Blings med grillede grønnsaker
0

Blings med grillede grønnsaker

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Ciabatta med ost, grillede grønnsaker og urtemajones. Perfekt å servere til lunsj eller når du skal unne deg noe godt til kvelds.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Urtemajones:

1 stkhvitløksfedd
2 sstimian
2 ssbladpersille
2 ssgressløk
2 ssmajones
2 ssKesam® Mager Naturell 300 g
½ stksitroner
¼ tstabasco

Grillede grønnsaker:

1 stkaubergine
2 stkpaprika, gjerne i ulike farger
1 stkrødløk
1 stkgrønn squash
1 dlolivenolje
¼ tssalt
½ tspepper

Tilbehør:

4 stkciabatta
150 gNorvegia® Original i skiver
½ dltimian (kan sløyfes)

Slik gjør du det

  • Urtemajones:

    1. Finhakk hvitløksfedd, timian, bladpersille og gressløk. Ha hvitløk, timian, bladpersille, gressløk, majones, kesam, sitronsaft og tabasco i en food processor og kjør til alt er blandet. Sett kaldt dersom det er en stund til du skal servere blingsen.
  • Grillede grønnsaker:

    1. Kutt aubergine, paprika, rødløk og squash i store biter, så lik størrelse som mulig. Ha grønnsakene i en bolle og drypp over olje. Dryss på salt og nykvernet pepper.
    2. Grill alle grønnsakene på en grillpanne til de er møre og har fått et fint grillmønster.
  • Tilbehør:

    1. Smør urtemajones på brødet. Legg på Norvegia i skiver og grillede grønnsaker, og gjerne noe timiankvister på toppen.

Tips:

Grillede grønnsaker holder seg godt i olivenolje i kjøleskapet.

Kommentarer