
Blings med grillede grønnsaker
Enkel•15 min min
Ciabatta med ost, grillede grønnsaker og urtemajones. Perfekt å servere til lunsj eller når du skal unne deg noe godt til kvelds.
Ingredienser
Antall porsjoner
Urtemajones:
-
1 stkhvitløksfedd
-
2 sstimian
-
2 ssbladpersille
-
2 ssgressløk
-
2 ssmajones
-
2 ss
-
½ stksitron
-
¼ tstabasco
Grillede grønnsaker:
-
1 stkaubergine
-
2 stkpaprika , gjerne i ulike farger
-
1 stkrødløk
-
1 stkgrønn squash
-
1 dlolivenolje
-
¼ tssalt
-
½ tspepper
Tilbehør:
-
4 stkciabatta
-
150 gNorvegia® Original i skiver
-
½ dltimian (kan sløyfes)
Slik gjør du det
-
1
Finhakk hvitløksfedd, timian, bladpersille og gressløk. Ha hvitløk, timian, bladpersille, gressløk, majones, kesam, sitronsaft og tabasco i en food processor og kjør til alt er blandet. Sett kaldt dersom det er en stund til du skal servere blingsen.
Grillede grønnsaker:
-
2
Kutt aubergine, paprika, rødløk og squash i store biter, så lik størrelse som mulig. Ha grønnsakene i en bolle og drypp over olje. Dryss på salt og nykvernet pepper.
Tips
Ha litt salt på squashen og auberginen, litt slik at de mister noe vann.
-
3
Grill alle grønnsakene på en grillpanne til de er møre og har fått et fint grillmønster.
Tilbehør:
-
4
Smør urtemajones på brødet. Legg på Norvegia i skiver og grillede grønnsaker, og gjerne noe timiankvister på toppen.