Blings med grillede grønnsaker

Blings med grillede grønnsaker

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Ciabatta med ost, grillede grønnsaker og urtemajones. Perfekt å servere til lunsj eller når du skal unne deg noe godt til kvelds.

Antall porsjoner

Ingredienser

Urtemajones:

1 stk hvitløksfedd
2 ss timian
2 ss bladpersille
2 ss gressløk
2 ss majones
2 ss Kesam® Mager Naturell
½ stk sitron
¼ ts tabasco

Grillede grønnsaker:

1 stk aubergine
2 stk paprika , gjerne i ulike farger
1 stk rødløk
1 stk grønn squash
1 dl olivenolje
¼ ts salt
½ ts pepper

Tilbehør:

4 stk ciabatta
150 g Norvegia® Original i skiver
½ dl timian (kan sløyfes)

Slik gjør du det

    1. Finhakk hvitløksfedd, timian, bladpersille og gressløk. Ha hvitløk, timian, bladpersille, gressløk, majones, kesam, sitronsaft og tabasco i en food processor og kjør til alt er blandet. Sett kaldt dersom det er en stund til du skal servere blingsen.
  1. Grillede grønnsaker:

    1. Kutt aubergine, paprika, rødløk og squash i store biter, så lik størrelse som mulig. Ha grønnsakene i en bolle og drypp over olje. Dryss på salt og nykvernet pepper.
      Tips!

      Ha litt salt på squashen og auberginen, litt slik at de mister noe vann.

    2. Grill alle grønnsakene på en grillpanne til de er møre og har fått et fint grillmønster.
  2. Tilbehør:

    1. Smør urtemajones på brødet. Legg på Norvegia i skiver og grillede grønnsaker, og gjerne noe timiankvister på toppen.
Tips!

Grillede grønnsaker holder seg godt i olivenolje i kjøleskapet.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat