Håndkle og blad
Blings med grillede grønnsaker
(11)

Blings med grillede grønnsaker

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Ciabatta med ost, grillede grønnsaker og urtemajones. Perfekt å servere til lunsj eller når du skal unne deg noe godt til kvelds.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Urtemajones:

1 stkhvitløksfedd
2 sstimian
2 ssbladpersille
2 ssgressløk
2 ssmajones
2 ssKesam® Mager Naturell 300 g
½ stksitron
¼ tstabasco

Grillede grønnsaker:

1 stkaubergine
2 stkpaprika, gjerne i ulike farger
1 stkrødløk
1 stkgrønn squash
1 dlolivenolje
¼ tssalt
½ tspepper

Tilbehør:

4 stkciabatta
150 gNorvegia® Original i skiver
½ dltimian (kan sløyfes)
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Finhakk hvitløksfedd, timian, bladpersille og gressløk. Ha hvitløk, timian, bladpersille, gressløk, majones, kesam, sitronsaft og tabasco i en food processor og kjør til alt er blandet. Sett kaldt dersom det er en stund til du skal servere blingsen.
    1. Kutt aubergine, paprika, rødløk og squash i store biter, så lik størrelse som mulig. Ha grønnsakene i en bolle og drypp over olje. Dryss på salt og nykvernet pepper.
      Blått hjerte
      Tips!

      Ha litt salt på squashen og auberginen, litt slik at de mister noe vann.

    2. Grill alle grønnsakene på en grillpanne til de er møre og har fått et fint grillmønster.
  • Tilbehør:

    1. Smør urtemajones på brødet. Legg på Norvegia i skiver og grillede grønnsaker, og gjerne noe timiankvister på toppen.
Blått hjerte
Tips!

Grillede grønnsaker holder seg godt i olivenolje i kjøleskapet.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat