Baguette med Norvegia® Smaksrik og røkt skinke

Baguette med Norvegia® Smaksrik, røkt skinke, sennep og syltet rødløk

0
0
Enkel20 min
Gjør litt ekstra ut av baguetten og gled deg til en skikkelig god lunsj! 

Ingredienser

Antall stykker

Syltet rødløk

  • 2 stk
    rødløk i skiver
  • 100 g
    sukker
  • 100 g
    rødvinseddik
  • 300 g
    vann

Baguette

Slik gjør du det

Syltet rødløk

  1. 1

    Bland sammen sukker, eddik og vann i en kjele. Kok opp.

  2. 2

    Tilsett finskivet rødløk og la trekke i varm lake i 10 minutter.

Baguette

  1. 3

    Del baguette på langs, bre ut smør og sennep på hver side.

  2. 4

    Fyll baguetten med syltet rødløk, røkt skinke og ost.

Tips

Ha litt pepperkorn i syltelaken for litt ekstra piff. 

Del denne oppskriften: