Baguette med Norvegia® Smaksrik, røkt skinke, sennep og syltet rødløk
Enkel•20 min min
Gjør litt ekstra ut av baguetten og gled deg til en skikkelig god lunsj!
Ingredienser
Antall stykker
Syltet rødløk
-
2 stkrødløk i skiver
-
100 gsukker
-
100 grødvinseddik
-
300 gvann
Baguette
-
10 stkbaguetter (grov)
-
10 ss
-
50 gDijonsennep
-
150 gsyltet rødløk
-
500 grøkt skinke
-
300 g
Slik gjør du det
Syltet rødløk
-
1
Bland sammen sukker, eddik og vann i en kjele. Kok opp.
-
2
Tilsett finskivet rødløk og la trekke i varm lake i 10 minutter.
Baguette
-
3
Del baguette på langs, bre ut smør og sennep på hver side.
-
4
Fyll baguetten med syltet rødløk, røkt skinke og ost.