Power bowl med bønner og cottage cheese

Power bowl med bønner og cottage cheese

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
En rett som virkelig metter og gir deg påfyll av både protein og andre sunne næringsstoffer. Toppet med egg, avokado, rødløk og cottage cheese blir denne bønnestuingen også en fest for øynene.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk egg
1 stk løk
3 stk hvitløksfedd
1 stk grønn paprika
2 ss TINE Meierismør
½ ts spisskummen
2 dl svarte bønner
1 dl grønnsaksbuljong
12 stk cherrytomater
1 ss frisk mynte
1 stk lime
1 stk avokado
½ stk rødløk
1 dl TINE Mager Cottage Cheese

Slik gjør du det

    1. Kok egg til hardkokt, ca. 8 minutter og avkjøl i kaldt vann.
    2. Finhakk løk og hvitløk, del paprika i små terninger og fres alt i en kjele med smør, ca. 3 minutter.
    3. Skyll bønnene godt og ha i kjelen. Krydre med spisskummen, rør godt og tilsett grønnsaksbuljong og cherrytomater delt i to. La småkoke på medium varme i ca. 10 minutter. Vend inn hakket mynte og litt limesaft.
    4. Skrell og del egg i to, del avokado i biter og finhakk rødløk. Ha bønnestuingen i skål og topp med kokt egg, avokado, rødløk og masse cottage cheese.
      Tips!

      En power bowl kan toppes med andre ting du liker; hakkede nøtter, spirer, dampet spinat, tørket tang eller friske grønnsaker.

Tips!

Har du dårlig tid kan du kjøpe ferdig bønnemos (refried beans) i større supermarked. Varm opp og topp med dine favoritt grønnsaker og masse cottage cheese.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat