Høstsalat med Norsk Alpeost

Høstsalat med Norsk Alpeost

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Norsk Alpeost, en smaksrik, hard gulost, er perfekt å høvle over høstens salater. Med salt spekeskinke, saftige pærer og en god honningdressing blir dette rene festmåltidet.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 poser romanosalat eller annen salat
2 stk modne pærer
1 dl ristede valnøtter
8 skiver spekeskinke
150 g TINE Norsk Alpeost

Dressing

4 ss flytende honning
3 ss hvitvinseddik
4 ss olivenolje
¼ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Visp sammen honning, hvitvinseddik, olivenolje, salt og pepper til en dressing.
      Tips!

      Du lager enkelt dressingen selv, men har du dårlig tid kan du toppe salaten med litt olivenolje og en klatt crème fraîche.

    2. Ha salat i en bolle eller fordel utover et fat.
    3. Del pære i båter og grovhakk valnøtter. Fordel pære og spekeskinke utover salaten, dryss over valnøtter og vend salaten med dressing.
    4. Høvle over Norsk Alpeost før servering.
Tips!

Bytt gjerne ut spekeskinken med pannestekt kyllingfilet om du ønsker et fyldigere og mer mettende måltid.Bytt gjerne ut spekeskinken med pannestekt kyllingfilet om du ønsker et fyldigere og mer mettende måltid.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat