Håndkle og blad
Høstsalat med Norsk Alpeost
(00)

Høstsalat med Norsk Alpeost

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Norsk Alpeost, en smaksrik, hard gulost, er perfekt å høvle over høstens salater. Med salt spekeskinke, saftige pærer og en god honningdressing blir dette rene festmåltidet.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 poserromanosalat eller annen salat
2 stkmodne pærer
1 dlristede valnøtter
8 skiverspekeskinke
150 gTINE Norsk Alpeost

Dressing

4 ssflytende honning
3 sshvitvinseddik
4 ssolivenolje
¼ tssalt
¼ tspepper
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Visp sammen honning, hvitvinseddik, olivenolje, salt og pepper til en dressing.
      Blått hjerte
      Tips!

      Du lager enkelt dressingen selv, men har du dårlig tid kan du toppe salaten med litt olivenolje og en klatt crème fraîche.

    2. Ha salat i en bolle eller fordel utover et fat.
    3. Del pære i båter og grovhakk valnøtter. Fordel pære og spekeskinke utover salaten, dryss over valnøtter og vend salaten med dressing.
    4. Høvle over Norsk Alpeost før servering.
Blått hjerte
Tips!

Bytt gjerne ut spekeskinken med pannestekt kyllingfilet om du ønsker et fyldigere og mer mettende måltid.Bytt gjerne ut spekeskinken med pannestekt kyllingfilet om du ønsker et fyldigere og mer mettende måltid.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat