Skip to main content

Grønnkålsalat med bakt søtpotet og salatost

Enkel
30min

Grønnkålsalat med søtpotet og TINE® Norsk Salatost Naturell smaker nydelig til lunsj eller middag.

4.7
(3)
Next ImageGrønnkålsalat med bakt søtpotet og salatost

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
store søtpotet
3 ss
olivenolje
3 fedd
hvitløk
150 g
grønnkål
1 stk
granateple
1 stk
rødløk
100 g
valnøtter
50 g
gresskarfrø

Fremgangsmåte

  1. Del søtpotet i små terninger. Hakk hvitløk grovt. Ha søtpotet og hvitløk i en ildfast form med olivenolje, salt og pepper. Vend godt sammen og stek på 200 ºC varmluft i ca. 30 minutter.

  2. Pannestek valnøtter og gresskarfrø i tørr panne. Riv grønnkål i grove biter og skjær rødløk i tynne båter. Pannestek det lett i litt olivenolje. Del granateple og ta ut frøene.

  3. Ha alt på en fat sammen med salatost. Vend godt sammen og server den lune salaten til lunsj eller middag.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Alle rotgrønnsaker fungerer fint i denne lune salaten. Nøtter kan erstattes med solsikkekjerner.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter