Pannekaker med kanelsnurr
Enkel•45 min min
Amerikanske pannekaker med kanelsnurr er ekstra gode. Med et fyll av smør, sukker og kanel blir de fantastiske.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
100 g
-
3 dlhvetemel
-
2 tsbakepulver
-
¼ tssalt
-
1 sssukker
-
3 stkegg
-
4 dl
Kanelfyll
-
200 g
-
2 dlbrunt sukker
-
1 sskanel
-
50 gTINE® Meierismør , til steking
Til servering
-
3 dl
-
2 stkepler
Slik gjør du det
-
1
Smelt smør og pisk sammen med hvetemel, bakepulver, salt, sukker, egg og melk til en jevn røre uten klumper. La svelle i 20 minutter.
Fyll
-
2
Bland romtemperert smør med brunt sukker og kanel. Ha blandingen i en sprøytepose.
Tips
Om du ikke har sprøytepose kan du bruke en brødpose. Fyll posen og klipp hull i et av hjørnene.
-
3
Ha en liten øse med røre i en varm panne med litt smør til gyllen på undersiden. Lag en spiral med kanelfyll på toppen før lappen snus og stek raskt på andre siden. Stek til det ikke er mer røre igjen.
Tips
Tørk pannen mellom hver stekerunde slik at lappene løsner lett.
Til servering
-
4
Del eple i tynne skiver og server til lappene med litt vaniljekesam.