Skip to main content

Pannekaker med kanelsnurr

Enkel
45min

Amerikanske pannekaker med kanelsnurr er ekstra gode. Med et fyll av smør, sukker og kanel blir de fantastiske.

4.1
(42)
Next ImagePannekaker med kanelsnurr

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Ingredienser

3 dl
hvetemel
2 ts
bakepulver
0.25 ts
salt
1 ss
sukker
3 stk
egg

Kanelfyll

2 dl
brunt sukker
1 ss
kanel
50 g
TINE® Meierismør, til steking

Til servering

2 stk
eple

Fremgangsmåte

  1. Smelt smør og pisk sammen med hvetemel, bakepulver, salt, sukker, egg og melk til en jevn røre uten klumper. La svelle i 20 minutter.

Fyll

  1. Bland romtemperert smør med brunt sukker og kanel. Ha blandingen i en sprøytepose.

    Tips

    Om du ikke har sprøytepose kan du bruke en brødpose. Fyll posen og klipp hull i et av hjørnene. 

  2. Ha en liten øse med røre i en varm panne med litt smør til gyllen på undersiden. Lag en spiral med kanelfyll på toppen før lappen snus og stek raskt på andre siden. Stek til det ikke er mer røre igjen.

    Tips

    Tørk pannen mellom hver stekerunde slik at lappene løsner lett.

Til servering

  1. Del eple i tynne skiver og server til lappene med litt vaniljekesam.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan fylle lappene med andre ting som syltetøy eller vaniljekrem. Pass på at du ikke bruker for mye fyll og juster varmen slik at lappene stekes nesten ferdige på den ene siden før du snur dem med fyllet.

Hev smaken med våre produkter