tablecloth-basil
Pannekaker med kanelsnurr
(22)

Pannekaker med kanelsnurr

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Amerikanske pannekaker med kanelsnurr er ekstra gode. Med et fyll av smør, sukker og kanel blir de fantastiske.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

4
100 gTINE Meierismør
3 dlhvetemel
2 tsbakepulver
¼ tssalt
1 sssukker
3 stkegg
4 dlTinemelk® Helmelk 3,5 % fett

Kanelfyll

200 gTINE Meierismør
2 dlbrunt sukker
1 sskanel
50 gTINE Meierismør, til steking

Til servering

3 dlKesam® Vanilje
2 stkepler
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Smelt smør og pisk sammen med hvetemel, bakepulver, salt, sukker, egg og melk til en jevn røre uten klumper. La svelle i 20 minutter.
  • Fyll

    1. Bland romtemperert smør med brunt sukker og kanel. Ha blandingen i en sprøytepose.
      blue heart
      Tips!

      Om du ikke har sprøytepose kan du bruke en brødpose. Fyll posen og klipp hull i et av hjørnene. 

    2. Ha en liten øse med røre i en varm panne med litt smør til gyllen på undersiden. Lag en spiral med kanelfyll på toppen før lappen snus og stek raskt på andre siden. Stek til det ikke er mer røre igjen.
      blue heart
      Tips!

      Tørk pannen mellom hver stekerunde slik at lappene løsner lett.

  • Til servering

    1. Del eple i tynne skiver og server til lappene med litt vaniljekesam.
blue heart
Tips!

Du kan fylle lappene med andre ting som syltetøy eller vaniljekrem. Pass på at du ikke bruker for mye fyll og juster varmen slik at lappene stekes nesten ferdige på den ene siden før du snur dem med fyllet.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff