Omelettrull med grønnsaker

Omelettrull med grønnsaker

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
En saftig omelettrull er laget på et blunk. Fylt med stekte grønnsaker og spinat er dette en rett som de fleste liker.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stk egg
4 ss Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
½ ts salt
¼ ts pepper
1 ss TINE Meierismør , til steking
2 stk gulrøtter , i strimler
1 stk rødløk , i strimler
1 stk paprika , i strimler
1 ss TINE Meierismør , til steking
100 g babyspinat
½ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Pisk sammen egg og melk, og krydre med salt og pepper.
      Tips!

      Bruk to egg til hver hvis dere er ekstra sultne.

    2. Smelt smør i en varm stekepanne, og stek fire tynne omeletter.
    3. Stek gulrot, rødløk og paprika i smør til de er myke. Tilsett spinat, og surr videre til spinaten er falt sammen. Krydre med salt og pepper.
      Tips!

      Her kan du bruke andre grønnsaker.

    4. Ha fyllet på omelettene, og rull sammen.
Tips!

Hvis ønskelig så kan omelettene drysses med ost og gratineres i ovn. Server med salat.

 

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat