Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Omelett med sopp og Norvegia® skinkeost

Enkel
15min

En omelett er alltid en redning hvis man står fast og ikke aner hva man skal lage til middag. Prøv denne med Norvegia® skinkeost på tube og sjampinjong.

5.0
(2)
Next ImageOmelett med sopp og Norvegia® skinkeost

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

100 g
sopp
5 stk
egg
0.5 ts
salt og pepper
0.5 stk
Norvegia Smøreost Skinke
0.5 pakke
ruccola

Fremgangsmåte

  1. Hakk sopp og pisk sammen egg. Smelt smør i en stekepanne, ha i sopp og krydre med salt og pepper. Stek til soppen er gyllen og ha den på en tallerken. 

  2. Hell eggene i stekepannen og dra frem og tilbake noen ganger med en stekespade. Når omeletten nesten har satt seg, klem over tubeost, hell soppen over og brett omeletten. La den ligge til den ser ferdig ut eller slik du liker den. Server med ruccula.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter