Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Grove lapper med eple og kanel

Enkel
10min

Bruk høstens epler til disse gode og grove lappene. Disse lappene kan stekes på takke på ditt neste arrangement. Da brer den fristene duften av nybakt, eple og kanel seg og folk strømmer til.

5.0
(1)
Next ImageGrove lapper med eple og kanel

Ingredienser

Porsjoner

Ingredienser

6 stk
egg
5 dl
hvetemel
4 dl
havremel
1 dl
havregryn
2 ts
bakepulver
1 ts
salt
1 ss
sukker

TIL STEKING

4 stk
epler
2 ss
kanel

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg og melk. Rør inn hvetemel, havremel, havregryn, bakepulver, salt og sukker til en jevn røre.

  2. Dekk til og la svelle i ca. 20 minutter.

  3. Del eple i tynne skiver og varm en panne med litt smør.

  4. Bruk en liten øse og stek små lapper til gylne på den ene siden. Legg noen epleskiver på toppen og dryss med kanel, før de snus og stekes gylne på andre siden.

  5. Avkjøl på rist og server.

    Tips

    Server gjerne lappene toppet med en klatt rømme eller vaniljekesam.
Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter