Kjøleskapsgrøt med eple og selleri

Kjøleskapsgrøt med eple og selleri

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
La natten lage grøten, så får du noen minutter mer skjønnhetssøvn før du spiser en god frokost!

Ingredienser

Antall porsjoner

4 dl havregryn
4 dl Tinemelk® Økologisk Lettmelk 1,2 % fett
4 dl TINE Økologisk Yoghurt Naturell
½ ts salt
2 ss honning

TIL SERVERING

1 stk eple
2 stilker stangselleri
100 g valnøtter
1 ts gurkemeie

Slik gjør du det

    1. Bland havregryn, melk, yoghurt, salt og honning og rør til godt blandet. Fordel i porsjonsformer og la stå i kjøleskapet natten over.
    2. Del eple i terninger, finsnitt stangselleri og hakk valnøtter og fordel over porsjonsformene. Dryss over litt gurkemeie på hver.
Tips!

Lag kjøleskapsgrøten i porsjonsformer med lokk, så har du også enkel lunsj å ta med deg på tur.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat