
Kjøleskapsgrøt med chiafrø i langpanne
Enkel•5 min min
En mettende frokostgrøt toppet med yoghurt og bærm som raskt metter hele laget.
Grøten bør stå i kjøleskapet natten over.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
7 ½ dllettkokte havregryn
-
6 ½ dl
-
4 dl
-
3 sschiafrø
TIL SERVERING
-
500 g
-
125 gblåbær
-
125 gbringebær
-
5 sshakkede nøtter
Slik gjør du det
-
1
Rør sammen havregryn, melk, yoghurt og chiafrø i en bolle og hell over i en rektangulær kakeform eller liten langpanne, ca. 33x23 cm. Dekk til med plast eller lokk og la stå i kjøleskapet natten over.
Tips
Bytt gjerne ut yoghurt med kesam i grøten.
-
2
Fordel yoghurt utover toppen av grøten og pynt med blåbær, bringebær og hakkede nøtter over før servering.
Tips
Topp gjerne grøten med syltetøy om du ikke har friske bær.