Kjøleskapsgrøt i langpanne
Enkel•10 min min
Lag kjøleskapsgrøten i en stor kakeform, topp med friske bær og server frokost til hele gjengen. Grøten bør svelle over natten
Ingredienser
Antall porsjoner
-
6 ½ dllettkokte havregryn
-
6 ½ dl
-
3 dl
TIL SERVERING
-
125 gblåbær
-
125 gbringebær
-
5 sshakkede mandler
Slik gjør du det
-
1
Rør sammen havregryn, melk og kesam i en bolle og hell over i en rektangulær kakeform eller liten langpanne, ca. 33x23 cm. Dekk til med plast eller lokk og la stå i kjøleskapet natten over.
Tips
Generelt tips: Tilsett gjerne et par spiseskjeer chiafrø eller en neve hakkede nøtter til grøten før svelling.
-
2
Fordel blåbær, bringebær og hakkede nøtter over før servering.
Tips
Topp gjerne hver porsjon med en spiseskje yoghurt. Grøten kan også pyntes med frisk frukt i biter, ev fruktsalat eller syltetøy.