Kjøleskapsgrøt

Kjøleskapsgrøt

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
En enkel og god kald grøt som lager seg selv over natten! Det finnes mange varianter så prøv deg frem og finn din favoritt. OBS! Grøten må stå i kjøleskapet over natten!

Antall stykker

Ingredienser

6 ½ dl lettkokte havregryn
6 ½ dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
3 dl Kesam® Vanilje Mager

Topping

5 dl bær
10 ss müsli eller granola

Slik gjør du det

    1. Ha havregryn og melk i en bolle eller en annen beholder med lokk. Ha på lokk, og sett det i kjøleskapet til neste morgen.
    2. Rør deretter rundt i grøten før servering, tilsett noen skjeer Kesam® Vanilje eller yoghurt for litt ekstra smak. Spe med mer melk, hvis grøten er for fast.
    3. Grøten porsjoneres og serveres i for eksempel engangskopper, ca. 2/3 grøt i hver kopp. Topp grøten med litt müsli og noen bær.
      Tips!

      Det er også god med litt Kesam® eller yoghurt som topping. Her er oppskrift på hjemmelaget granola.

Tips!

Denne kan enkelt lages glutenfri ved å benytte glutenfrie havregryn.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat