Kjøleskapsgrøt

Kjøleskapsgrøt

2
31
Enkel15 min
En enkel og god kald grøt som lager seg selv over natten! Det finnes mange varianter så prøv deg frem og finn din favoritt. OBS! Grøten må stå i kjøleskapet over natten!

Ingredienser

Antall stykker

Topping

  • 5 dl
    bær
  • 10 ss
    müsli eller granola

Slik gjør du det

  1. 1

    Ha havregryn og melk i en bolle eller en annen beholder med lokk. Ha på lokk, og sett det i kjøleskapet til neste morgen.

  2. 2

    Rør deretter rundt i grøten før servering, tilsett noen skjeer Kesam® Vanilje eller yoghurt for litt ekstra smak. Spe med mer melk, hvis grøten er for fast.

  3. 3

    Grøten porsjoneres og serveres i for eksempel engangskopper, ca. 2/3 grøt i hver kopp. Topp grøten med litt müsli og noen bær.

    Tips

    Det er også god med litt Kesam® eller yoghurt som topping. Her er oppskrift på hjemmelaget granola.

Tips

Denne kan enkelt lages glutenfri ved å benytte glutenfrie havregryn.

Del denne oppskriften: