Wrap med TINE® Grill & Stek, jordbær og chili
Enkel•25 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
Guacamole
-
1 stkchili
-
1 feddhvitløk
-
1 stkavokado
-
1 stklime , presset
-
¼ tssalt
Salsa
-
10 stkcherrytomater
-
10 stkjordbær
-
1 stklime , saften
-
1 tsbalsamico
-
1 dlfrisk koriander
-
2 ssolivenolje
-
½ tssalt
-
½ tspepper
Wrap
-
200 g
-
4 stkstore tortillalefser
-
1 stkhjertesalat eller annen grønn salat
-
½ stkrødløk
-
1 stkchili (kan sløyfes)
-
200 gkidneybønner
-
½ beger
Slik gjør du det
Guacamole
-
1
Finhakk chili og hvitløk. Del avokado, fjern steinen og skrap ut kjøttet. Mos avokadokjøttet med en gaffel og bland inn limesaft, chili og hvitløk. Smak til med salt.
Salsa
-
2
Del cherrytomater og jordbær i biter. Lag salsadressing ved å blande sammen limesaft, balsamico, finhakket koriander og olivenolje. Smak til med salt og pepper. Hell dressingen over tomat og jorbærbitene i en skål. Sett til side.
Wrap
-
3
Del TINE® Grill & Stek i 1-2 cm tykke skiver. Stek i olje eller smør på medium varme til de får en fin gyllen skorpe og del i terninger og sett til siden.
-
4
Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie og varm de i ovnen på 180 °C i 4-5 min.
-
5
Rens og vask grønnsakene. Del salatbladene, skjær løk i tynne skiver og hakk chili. Sil vannet fra bønnene.
-
6
Legg grønnsaker, TINE® Grill & stek på tortillaen, topp med guacamole, rød søt salsa og litt rømme. Brett sammen og server.