Wrap med TINE® Grill & Stek, jordbær og chili

Wrap med TINE® Grill & Stek, jordbær og chili

0
1
Enkel25 min
Wraps fylt med en spennende smakskombinasjon av TINE® Grill & Stek, jordbær, chili, og guacamole. Ypperlig som lunsjrett.

Ingredienser

Antall porsjoner

Guacamole

  • 1 stk
    chili
  • 1 fedd
    hvitløk
  • 1 stk
    avokado
  • 1 stk
    lime , presset
  • ¼ ts
    salt

Salsa

  • 10 stk
    cherrytomater
  • 10 stk
    jordbær
  • 1 stk
    lime , saften
  • 1 ts
    balsamico
  • 1 dl
    frisk koriander
  • 2 ss
    olivenolje
  • ½ ts
    salt
  • ½ ts
    pepper

Wrap

Slik gjør du det

Guacamole

  1. 1

    Finhakk chili og hvitløk. Del avokado, fjern steinen og skrap ut kjøttet. Mos avokadokjøttet med en gaffel og bland inn limesaft, chili og hvitløk. Smak til med salt.

Salsa

  1. 2

    Del cherrytomater og jordbær i biter. Lag salsadressing ved å blande sammen limesaft, balsamico, finhakket koriander og olivenolje. Smak til med salt og pepper. Hell dressingen over tomat og jorbærbitene i en skål. Sett til side.

Wrap

  1. 3

    Del TINE® Grill & Stek i 1-2 cm tykke skiver. Stek i olje eller smør på medium varme til de får en fin gyllen skorpe og del i terninger og sett til siden.

  2. 4

    Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie og varm de i ovnen på 180 °C i 4-5 min.

  3. 5

    Rens og vask grønnsakene. Del salatbladene, skjær løk i tynne skiver og hakk chili. Sil vannet fra bønnene.

  4. 6

    Legg grønnsaker, TINE® Grill & stek på tortillaen, topp med guacamole, rød søt salsa og litt rømme. Brett sammen og server.

Del denne oppskriften: