Røkelaks på salatblad

Røkelaks på salatblad

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 10 min
En frisk liten forrett med røkelaks og en syrlig dressing. Perfekt før resten av rettene i et festmåltid serveres.

Ingredienser

Antall porsjoner

8 skiver røkelaks
8 stk salatblader

Dressing:

1 dl Kesam® Original
1 fedd hvitløksfedd
2 ss sitronsaft

Pynt:

1 bunt dillbunt (liten)
1 stk sitron

Slik gjør du det

    1. Legg salatblad på 4 tallerkener og røkelaks på.
    2. Bland sammen kesam, hvitløk og sitronsaft.
    3. Drypp dressing over og pynt med sitronskiver og dill.
Tips!

Ha gjerne litt ekstra dill i dressingen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Kersti Holm Tveita

    3 år siden
    Hei, har laget denne retten som forrett flere ganger, og den faller alltid i smak. Lett og lage og utrolig god! Legger noen ganger en halv skive ristet loff under

    Kommenter  (6)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Kersti, Tusen takk for godt tips og hyggelig tilbakemelding :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat