Lefserull med spekeskinke

Lefserull med kremost og spekeskinke

0
38
Enkel10 min
Lefseruller med spekeskinke er en klassisker på tapasbordet. Enkelt og veldig godt!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 125 g
  • 4 stk
    små potetlefser
  • 50 g
    vasket og tørket ruccola
  • 4 ss
    finhakket vårløk
  • 30 g
    spirer (kan sløyfes)
  • 1 stk
    stor rødløk
  • 1 stk
    saften fra lime
  • 2 ts
    sukker
  • ¼ ts
    salt

Slik gjør du det

  1. 1

    Syltet rødløk lager du ved å kutte rødløk i ringer. Ha rødløk, eddik, vann og sukker i en kjele. La det småkoke i ca. 10 minutter til sukkeret er helt oppløst.

    Tips

    Syltet rødløk oppbevares i tett glass i kjøleskapet og holder seg i et par uker. Perfekt å bruke til wraps, hamburger og mye mer.

  2. 2

    Smør et tykt lag med Snøfrisk® utover hver lefse. Strø over finkuttet vårløk og spirer. Legg syltet rødløk og ruccola over lefsene, rull sammen og skjær i biter.

Del denne oppskriften: