
Lefserull med kremost og spekeskinke
Enkel•10 min min
Lefseruller med spekeskinke er en klassisker på tapasbordet. Enkelt og veldig godt!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
125 g
-
4 stksmå potetlefser
-
50 gvasket og tørket ruccola
-
4 ssfinhakket vårløk
-
30 gspirer (kan sløyfes)
-
1 stkstor rødløk
-
1 stksaften fra lime
-
2 tssukker
-
¼ tssalt
Slik gjør du det
-
1
Syltet rødløk lager du ved å kutte rødløk i ringer. Ha rødløk, eddik, vann og sukker i en kjele. La det småkoke i ca. 10 minutter til sukkeret er helt oppløst.
Tips
Syltet rødløk oppbevares i tett glass i kjøleskapet og holder seg i et par uker. Perfekt å bruke til wraps, hamburger og mye mer.
-
2
Smør et tykt lag med Snøfrisk® utover hver lefse. Strø over finkuttet vårløk og spirer. Legg syltet rødløk og ruccola over lefsene, rull sammen og skjær i biter.