Kremet rekesalsa

Kremet rekesalsa

4
  • Enkel
  • 10 min
Som utfordrer til den tradisjonelle rekecoctailen er dette oppskrift på en frisk forrett med mango, reker og crème fraîche.

Ingredienser

2 dl rensede reker
1 stk moden mango
2 ss hakket gressløk

Dressing:

1 stk lime
4 ss TINE Crème Fraîche Original

Slik gjør du det

    1. Grovhakk rekene. Bland med mangoterninger og hakket gressløk.
    2. Bland crème fraîche og limesaft og rør alt lett sammen. Server i passende glass.
    3. Pynt gjerne med noen reker, litt mango og gressløk ved servering.
Tips

For å variere kan du gjerne bruke kongekrabbe eller hummer.

Kommentarer

  • Fruenfrahavet

    5 år siden
    Hei. Denne ser kjempespennende ut. Hadde tenkt å lage den som forrett i en middagsring. Vi må da ha den med - og gjøre de siste forberedelsene hos vertskapet. Hvor mye kan vi ha ferdig hjemmefra? Vil mango (og evnt avokado) ha vondt av å ligge i lime og creme fraiche et par timer?

     (3)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      5 år siden
      Hei Havfruen, For best smak og konsistens, hadde jeg kuttet og renset alt på forhånd og oppbevart det i separate bokser. Limesaft kan du ha over avokadobitene slik at den bevarer sin friske og fine farge :) Retten blander du sammen og fordeler raskt i glass rett før servering! Håper du imponerer de andre med retten :)

       (2)


Det er mye kjærlighet i god mat