Kremet rekesalsa

Kremet rekesalsa

9
  • Enkel
  • 10 min
Som utfordrer til den tradisjonelle rekecoctailen er dette oppskrift på en frisk forrett med mango, reker og crème fraîche.

Ingredienser

2 dl rensede reker
1 stk moden mango
2 ss hakket gressløk

Dressing:

1 stk lime
4 ss TINE Crème Fraîche Original

Slik gjør du det

    1. Grovhakk rekene. Bland med mangoterninger og hakket gressløk.
    2. Bland crème fraîche og limesaft og rør alt lett sammen. Server i passende glass.
    3. Pynt gjerne med noen reker, litt mango og gressløk ved servering.
Tips

For å variere kan du gjerne bruke kongekrabbe eller hummer.

Kommentarer

  • Sonja??

    1 måneder siden
    Hei.
    Jeg laget denne rekesalaten som forrett, den smakte helt topp, og vil garantert lage den mange ganger. Tusen takk for ei god og lettvint oppskrift.

     (0)

    • Sandra , Kundebehandler

      1 måneder siden
      Selv takk for hyggelig tilbakemelding!

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat